Kylie Minogue cântă pentru sinistraţii australieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artişti de renume internaţional precum Kylie Minogue, Coldplay şi Kings of Leon au susţinut sâmbătă un concert caritabil la Sydney şi Melbourne.

Cântăreţii au vrut să strângă fonduri pentru australienii afectaţi de incendiile devastatoare care au avut loc la începutul lunii februarie, potrivit BBC. Cele două concerte „Sound Relief” au avut un public format din sute de mii de oameni, în ciuda vremii ploioase.

Kylie Minogue a cântat la Melbourne piesa „I Still Call Australia Home”, alături de 80.000 de spectatori. „Sunt recunoscătoare că am ajuns acasă în seara asta şi pot împărtăşi asta cu voi toţi”, a spus cântăreaţa, care a îndeplinit şi rolul de „maestru de ceremonii”.

„Este un lucru despre care vorbim mult, şi anume spiritul australian, iar eu cred că în seara asta, acesta se simte în toată ţara”, a mai spus Minogue pe scenă.  Alături de Kylie, la Melbourne, au mai cântat Jack Johnson, Gabriella Cilmi şi formaţia Wolfmother.

Coldplay, la Sydney

Formaţia britanică Coldplay a cântat la Sydney. Concertul a fost încheiat prin duetul lui Barry Gibb, unul din componenţii trupei Bee Gees, cu actriţa şi cântăreaţa australiană Olivia Newton John. Un alt moment inedit a fost interpretarea ministrului australian al Mediului, Peter Garrett, care a cântat cu fosta sa trupă, Midnight Oil.

Publicul şi artiştii de la ambele spectacole au ţinut un moment de reculegere în memoria celor 210 victime ale incendiilor din februarie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite