Kim Kardashian vrea să se mărite. Va fi Cristiano Ronaldo alesul?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedeta americană a declarat că presimte că se va căsători cu "viitorul bărbat care va intra" în viața ei.

Kim Kardashian are gânduri de măritiș. Într-un interviu acordat pentru radio KIIS KM, vedeta americană, în vârstă de 29 de ani, a afirmat că presimte că se va căsători în curând, anunță "Europa Press". "Presimt că viitorul bărbat care va intra în viața mea, va deveni soțul meu", a spus cea pe care revista "FHM" a numit-o drept "cea mai sexy femeie din lume".

Vedeta americană a mai declarat că-i plac relațiile lungi și că vrea să fie cât mai discretă în ceea ce privește legăturile sale amoroase. "Eu nu sunt tipul de femeie care are multe întâlniri. Îmi plac relațiile lungi și de aceea nu mă vedeți ieșind prea des", a spus Kim.

În urmă cu o lună, jurnaliștii britanici de la "The Sun" anunțau că ea și Cristiano Ronaldo au fost văzuți împreună într-un restaurant în timp "ce se sărutau pasional". Câteva zile mai târziu, un apropiat al jucătorului a declarat pentru "Showbiz Spy" că portughezul "i-a spus lui Kim că vrea să-l însoțească la Campionatul Mondial" din Africa de Sud. Este Cristiano Ronaldo iubitul despre care Kim spune că poate fi soțul său?

Vezi pe adevarul.es ce a răspuns ea despre relație cu fotbalistul portughez.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite