Kevin Costner: dansând cu ardelenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 3.000 de fani din vestul ţării au fost prezenţi la concertul susţinut de Kevin Costner la Arad, sâmbătă seara. Cu o precizie demnă de un ceas elveţian, Kevin Costner şi Modern West au urcat pe scenă la ora 21.30, spre bucuria spectatorilor.

Unii dintre spectatori au profitat şi de faptul că organizatorii au decis, cu două ore înainte de concert, ca intrarea să fie liberă.

Imediat ce a urcat pe scenă, actorul a ţinut să mulţumească celor prezenţi şi s-a declarat foarte încântat de faptul că poate comunica cu publicul, pentru că „toţi românii sunt bine educaţi şi ştiu engleză“.

Spre amuzamentul celor din public, această declaraţie a venit după salutul în limba română, care însă nu a fost cel mai potrivit, Kevin Costner spunându-le spectatorilor „Noapte bună“ în loc de „Bună seara“.

Autografe gratuite, fotografii contra cost

Kevin Costner a comunicat cu publicul român pe tot parcursul spectacolului. În unele alocuţiuni, actorul a transmis o serie de mesaje pacifiste şi sociale, dar a vorbit şi despre admiraţia pe care o are pentru istoria Europei.

La finalul show-ului, Costner a dat şi câteva autografe norocoşilor care s-au aflat în apropierea scenei, iar la coborârea de pe scenă a fost pur şi simplu asaltat de fane dornice să se fotografieze cu el.

Unul dintre fanii prezenţi la concert şi-a sacrificat chiar şi buletinul pentru un autograf, cu atât mai mult cu cât a ţinut neapărat să-i arate lui Kevin Costner că sunt născuţi în aceeaşi zi.

Cea mai mare parte a zilei de sâmbătă a fost dedicată pregătirilor pentru concert. De altfel, starul a părăsit hotelul doar pentru a participa la repetiţii şi la probele de sunet, care au durat mai bine de două ore.

Înainte de spectacol, Costner a participat la o sesiune de fotografii cu fanii VIP, la care s-au înscris puţine persoane, din cauza preţurilor cuprinse între 300 şi 500 de euro. 

image

Toţi românii sunt bine educaţi şi ştiu engleză.

image


Kevin Costner
actor

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite