Katherine Heigl, cu sânul gol-goluţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţei i s-a desprins breteaua rochiei
Actriţei i s-a desprins breteaua rochiei

Nimic nu este mai stânjenitor pentru o vedetă decât un sân dezgolit în timpul unui eveniment de largă audienţă. Au păţit-o actriţa Sophie Marceau - în timp ce păşea pe covorul roşu la Festivalul de la Cannes, în 2005, cântăreaţa

Janet Jackson la Finala Superbowl 2004 şi, recent, Katherine Heigl, la Gala Sho West desfăşurată la Las Vegas. Doar ce i s-a înmânat distincţia Female Star Of The Year Award, pentru prestaţia din filmele „27 de rochii" şi „The Ugly Truth/Adevărul gol-goluţ", că actriţei i s-a desprins  breteaua superbei rochii de culoare roşie. Cu sânul stâng dezgolit pe scenă, încurcată, Heigl şi-a întrerupt speech-ul de mulţumire, relatează „Daily Mail".

Situaţia penibilă a fost salvată de amfitrionul galei, animatorul  Billy Bush, care i-a fixat peste umăr, pe spate, breteaua buclucaşă. Vizibil jenată, Heigl a mai scos cu greu câteva cuvinte, apoi s-a repezit în culise unde a cerut un ac care să-i fixeze breteaua.

„Farmecul personal şi talentul înnăscut au ajutat-o pe Katherine Heigl să treacă cu uşurinţă de pe micul ecran pe marele ecran", a declarat Robert Sunshine, director al evenimentului, motivând astfel alegerea actriţei din „Anatomia lui Grey" pentru titlul de Starul Feminin al Anului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite