Katherine Jackson are grijă de copii, nu şi de avere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Katherine Jackson are grijă  de copii, nu şi de avere
Katherine Jackson are grijă de copii, nu şi de avere

Una dintre ultimele dorinţe ale lui Michael Jackson a fost îndeplinită. Luni, tribunalui din Los Angeles a încredinţat custodia celor trei copii ai megastarului mamei acestuia, Katherine Jackson.

Curtea Superioară californiană a decis şi soarta averii lui, prin validarea testamentului semnat de Michael în 2002. Potrivit actului, avocatul John Branca şi producătorul John McClain vor administra în continuare bunurile regelui muzicii pop.

În ultima perioadă, presa a speculat că mama lui Michael Jackson va ataca în justiţie prevederile din testament cu privire la dreptul celor doi de administrare a averii, dar avocaţii acesteia nu au avut nimic de obiectat.

Acelaşi tribunal a fixat data de 11 august pentru studierea detaliilor din contractul dintre AEG şi Michael Jackson pentru cele 50 de concerte pe care acesta urma să le susţină la Londra. Organizatorii au obligaţia să pună la dispoziţia avocaţilor lui Katherine Jackson o copie a contractului.

Mulţumiri fostei soţii

Avocaţii familiei Jackson au lăudat sensibilitatea de care a dat dovadă fosta soţie a lui Michael, Debbie Rowe, în cazul custodiei copiilor. Aceştia au apreciat faptul că Rowe a decis să nu lupte pentru obţinerea custodiei, punând astfel interesul celor mici pe primul plan. Fosta soţie a lui Michael Jackson va avea dreptul de a-şi vizita copiii şi va continua să primească ajutor financiar.

O nouă înfăţişare

La 11 august, Katherine Jackson, mama lui Michael, şi reprezentanţii companiei AEG se vor întâlni din nou la tribunal.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite