Kate Winslet, vedetă într-o miniserie TV transmisă de HBO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HBO prezintă, în premieră, miniseria originală „Mildred Pierce", nominalizată la 21 premii Emmy în 2011, un film cu Kate Winslet în rolul principal.

Această dramă în cinci părţi spune povestea unei femei independente, proaspăt divorţată, care se străduieşte să-şi facă un viitor pentru sine şi familia sa în timpul Marii Depresiuni. Povestea analizează imensul devotament al lui Mildred faţă de veşnic nemulţumita sa fiică, Veda, precum şi relaţiile complexe cu bărbaţii egoişti din viaţa ei.

Kate Winslet dă viaţă memorabilului personaj creat de James M. Cain în romanul omonim din 1941.În acestă miniserie mai joacă Guy Pearce, James LeGros, Melissa Leo, Brian F. O'Byrne şi Evan Rachel Wood.

Filmul a fost nominalizat la 21 de categorii la ediţia din 2011 a premiilor Emmy, între care „Cea mai bună miniserie sau film TV" şi "Cea mai bună actriță într-o miniserie sau film TV" - Kate Winslet.

HBO România va difuza din 5 septembrie, miniseria originală „Mildred Pierce". Aceasta va putea fi urmărită în fiecare luni, începând cu ora 20.00.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite