Kate Moss, amatoare de haine vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă problema cu drogurile, iubiţii cu care se împacă sau de care se desparte şi presupusa anorexie, se mai poate spune ceva despre fotomodelul Kate Moss: are un stil unic. Cotidianul

Pe lângă problema cu drogurile, iubiţii cu care se împacă sau de care se desparte şi presupusa anorexie, se mai poate spune ceva despre fotomodelul Kate Moss: are un stil unic. Cotidianul britanic „The Guardian” a realizat o listă de 10 elemente ale stilului inconfundabil al modelului. Kate Moss a fost îmbrăcată de cei mai buni din industria modei, de la designeri de top la stilişti foarte cunoscuţi, la cei mai mari vânzători de haine vintage.

Înaintea trendului, la blugi

În primul rând, Kate Moss ştie cum să poarte blugi. Atunci când lumea a adoptat stilul ei de blugi skinny şi cu talie joasă, modelul inventase deja un nou trend: blugii largi şi cu talie înaltă. Felul în care se îmbracă manechinul, oricât de gândit ar fi, pare întotdeauna spontan şi foarte lejer.

Chiar dacă pare a se îmbrăca de la second-hand câteodată, hainele lui Moss sunt întotdeauna de calitate. Iar la ocazii speciale, nu ţine seama de codul vestimentar al evenimentului, manechinul poartă exact opusul a ceea ce se aşteaptă de la ea.

În ceea ce priveşte imprimeurile, englezoaica poartă numai modele clasice, niciodată un imprimeu care este la modă pentru un singur sezon. O altă caracteristică a stilului lui Moss este că hainele ei arată mereu autentic. Ea nu reproduce un look din reviste, ci îşi cumpără piese vintage care aparţin stilului căutat. Iar cumpărăturile pe care le face nu au legătură cu tendinţele, ci cu hainele înseşi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite