VIDEO Justin Bieber, mai tare ca Lady Gaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Bieber
Justin Bieber

Cântăreţul în vârstă de numai 16 ani a câştigat patru premii la American Music Awards 2010, impunându-se în faţa unor vedete consacrate precum Eminem, Usher şi Lady Gaga. Justin Bieber a fost numit „Cel mai bun artist pop“ şi „Artistul anului“. El a mai fost premiat pentru „Cel mai bun album“ şi „Cel mai bun debut“.

Adolescentul canadian Justin Bieber şi-a confirmat calităţile artistice duminică seară, la Los Angeles, la cea de-a 38-a ediţie a premiilor American Music Awards, potrivit contactmusic.com. Tânărul a primit patru distincţii, depăşind astfel performanţele unor celebrităţi precum Lady Gaga, Eminem, Usher sau Rihanna. Bieber a fost premiat pentru „Cel mai bun artist pop", „Cel mai bun album", „Cel mai bun debut" şi „Artistul anului". La această categorie, adolescentul s-a „luptat" cu voci precum Eminem, Kesha, Lady Gaga şi Katy Perry şi a învins. Astfel, Bieber a devenit cel mai tânăr deţinător al acestui premiu.

Cel mai tânăr „Artist al anului"

După ce i-a fost înmânată distincţia pentru „Artistul anului", solistul i-a mulţumit mentorului său, Usher, premiat la rândul lui pentru „Cel mai bun artist Soul/R&B" şi „Cel mai bun album Soul/R&B", pentru discul „Raymond v. Raymond". „Am primit această oportunitate în urmă cu un an şi jumătate, când am fost luat sub aripa protectoare a unui om numit Usher Raymond. Are o carieră uimitoare, aşa că este corect să-l invit şi pe el să împărtăşească acest premiu cu mine. Usher este nu numai mentorul meu, ci şi cel mai bun prieten şi fratele meu mai mare. Te iubesc, omule!", a spus Bieber în discursul său, în care a mulţumit, totodată, fanilor şi familiei.

Având în vedere că premiile American Music Awards au fost decernate pe baza voturilor acordate online de către fani, era de aşteptat ca Justin Bieber, idol al adolescenţilor americani, să se poziţioneze ca lider. Albumul său „My World 2.0", lansat în luna martie a acestui an, a fost vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

În cadrul ceremoniei, premiul pentru cea mai bună cântăreaţă pop i-a fost decernat excentricei Lady Gaga, iar cel pentru cea mai bună trupă, pop sau rock, formaţiei The Black Eyed Peas. Eminem s-a impus la categoriile „Cel mai bun album Rap/Hip-Hop" şi „Cel mai bun artist Rap/Hip-Hop", dar a pierdut în faţa lui Justin Bieber la celelalte trei categorii la care a fost nominalizat. Printre ceilalţi câştigători American Music Awards s-au numărat trupa britanică Muse („Cel mai bun artist de rock alternativ"), Taylor Swift („Cea mai bună cântăreaţă de muzică country"), Rihanna („Cea mai bună cântăreaţă de muzică soul/R&B") şi Shakira („Cea mai bună cântăreaţă de muzică latino").

Principalii câştigători ai American Music Awards 2010

Justin Bieber - „Cel mai bun artist pop"
Lady Gaga - „Cea mai bună artistă pop"
The Black Eyed Peas - „Cea mai bună trupă pop sau rock"
Justin Bieber - „Cel mai bun album pop" („My World 2.0")
Eminem - „Cel mai bun artist Rap/Hip-Hop"
Usher - „Cel mai bun artist Soul/R&B"
Rihanna - „Cea mai bună artistă Soul/R&B"
Muse - „Cel mai bun artist de rock alternativ"
Shakira - „Cea mai bună cântăreaţă de muzică latino"
Justin Bieber - „Cel mai bun debut"
Justin Bieber - „Artistul anului"

"Usher este nu numai mentorul meu, ci şi cel mai bun prieten şi fratele meu mai mare."
Justin Bieber cântăreţ

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite