Jurnal topless la Sport.ro cu Micky Love şi Tabu Girl

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul jurnal sexy din România, „Goluri şi goale“, va fi difuzat în această seară, de la ora 23.00, la postul Sport.ro. Cele două prezentatoare, Mihaela Ifrim (24 de ani) şi Roxana Dragomir (21 de ani), se vor dezbrăca – până vor rămâne topless – pe măsură ce vor prezenta ştirile sportive. Jurnalul durează o jumătate de oră şi va fi difuzat săptămânal.

Potrivit reprezentanţilor Sport.ro, această emisiune reprezintă o premieră pentru televiziunile de la noi din ţară şi este varianta românească a unui format internaţional de succes.

Ora de difuzare a jurnalului, 23.00, a fost stabilită în funcţie de reglementările Consiliului Naţional al Audiovizualului pentru acest gen de program.

Ambele prezentatoare au fost alese în urma unui casting riguros şi au deja pseudonime „în ton“ cu formatul emisiunii - Micky Love (Mihaela) şi Tabu Girl (Roxana).

Prima experienţă în televiziune

Deşi acest show reprezintă debutul lor în televiziune, experienţa de până acum le recomandă pentru acest gen de program: Mihaela este prima DJ-iţă topless din România, iar Roxana face parte din trupa de striptease Tabu.

Pentru marea provocare, cele două s-au pregătit însă timp de două luni, cu lecţii de dicţie şi exerciţii la sala de forţă. „Nu mi-am imaginat niciodată că voi lucra în televiziune. Sper ca lumea să primească aşa cum trebuie ştirile prezentate de noi, să nu aibă idei preconcepute şi să savureze fiecare moment, până la final“, spune Mihaela.

Roxana este încrezătoare în ceea ce priveşte succesul jurnalului de la Sport.ro. „Cred că va fi o emisiune de succes. Fac lecţii de dicţie şi exersez acasă. Totodată, mă uit cu foarte mare interes toate evenimentele sportive, încerc să mă pun la punct cu detalii pe care înainte nu le ştiam“, completează Roxana.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite