Paula Seling, despre audiţiile de la „X Factor“: „Am avut emoţii mai mari decât concurenţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paula Seling va canta in deschiderea concertului
Paula Seling va canta in deschiderea concertului

Audiţiile pentru concursul „X Factor“, care va fi difuzat de Antena 1 ca o alternativă a show-ului „Românii au Talent“, de la Pro TV, au început la 2 iulie, la Timişoara.

Caravana „X Factor“ va reveni în acest weekend în Ardeal, acolo unde clujenii se vor întâlni cu Mihai Morar, Paula Seling şi Adrian Sina pentru a-i convinge pe aceştia că merită să ajungă în etapa următoare a show-ului.

Concursul care se diferenţiază de alte show-uri din lume prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă, a debutat la Timişoara, iar sala în care au avut loc audiţiile a devenit neîncăpătoare. „La debutul audiţiilor am avut poate mai mari emoţii decât concurenţii. Timişoara e un oraş etalon pentru mine. Publicul e foarte exigent dar, odată cucerit, te imbraţişează cu caldură, te respectă şi îţi rămâne credincios. Câteva voci excepţionale m-au cucerit. Am remarcat şi destule alte prezenţe mai mult decât interesante, care ar putea avea şanse frumoase", a spus Paula Seling.

Mihai Morar (stânga), Paula Seling şi Adi Sînă vor fi mentorii artiştilor de la „X Factor"

image

După Cluj, caravana „X Factor" continuă periplul prin ţară. Următoarele audiţii cu juriul concursului vor fi la Constanţa, pe 16 şi 17 iulie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. La Iaşi, juriul se va afla pe 23 şi 24 iulie, la Casa de Cultură a Studenţilor, iar în Bucureşti audiţiile vor avea loc pe 30 şi 31 iulie, 1 şi 2 august la Sala Palatului.

Marele premiu de la „X Factor“ va depăşi 200.000 de euro, iar reprezentanţii postului Antena 1 speră ca prin acest concurs să reuşească să bată recordul de audienţă înregistrat de Pro TV cu ocazia concursului „Românii au Talent“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite