VIDEO Juniorii celebrităţilor, pe urmele părinţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii unora dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi americani au înregistrat un album în care au cântat melodii ale taţilor lor. Majoritatea copiilor cântăreţilor de peste Ocean, şi nu numai, trăiesc în umbra părinţilor. Pentru unii este un coşmar, în timp ce alţii au reuşit să accepte aceste legături.

Copiii vedetelor din Statele Unite beneficiază de privilegii, de bani şi de o mulţime de legături în lumea în care activează părinţii lor. Şi totuşi blestemul lor este că, cei mai mulţi, ajung să trăiască în umbra părinţilor. „Mi-a luat mult timp şi a fost foate dureros din punct de vedere psihologic să admit că sub anumite aspecte nu voi fi acceptat pentru propria persoană", a spus A.J.Croce, fiul cântăreţului Jim Croce, citat de „Daily News".

Mai citiţi şi:

Fiica lui Bono joacă alături de Sean Penn

Această frustrare nu l-a oprit pe tânărul Croce să înregistreze pentru albumul „O melodie pentru tatăl meu" („A song for my father") unul dintre hiturile lui Croce. Albumul conţine 14 melodii cântate de fii ai artiştilor celebri, printre care se numără şi Adam Cohen, Salvador Santana şi Ky-mani Marley.

Fiica necunoscută a lui Osbourne

Mulţi dintre copiii cântăreţilor au probleme de personalitate. Jakob Dylan, fiul lui Bob Dylan, a refuzat ani de‑a rândul să spună vreun cuvânt despre tatăl său în interviuri. Jakob şi-a construit de asemenea o carieră de cântăreţ şi potrivit ziarelor de peste Ocean ajunsese să renunţe la anumite aranjamente dacă organizatorii pomeneau măcar numele tatălui său.

La rândul ei, Rosanne Cash, fiica artistului Johnny Cash declara că nu ar fi reuşit în veci să scape de umbra tatălui ei dacă ar fi fost băiat. „În felul acesta nu există posibilitatea să ni se compare vocile", a explicat Rosanne Cash.

Şi în cazul lui Ozzy Osbourne, unul dintre copii încearcă să se îndepărteze de celebritatea familie. Puţini ştiu că, pe lângă cei doi copii, Kelly şi Jack, Ozzy mai are o fiică pe nume Aimee, care a refuzat să apară în cunoscutul reality-show „The Osbournes". Întrebată de ce a luat această decizie, tânăra a răspuns că doreşte să-şi dezvolte o carieră de cântăreaţă pe cont propriu şi nu datorită unui show de televiziune.

image

Jakob Dylan (stânga) refuză să vorbească sau să-şi asocieze imaginea cu tatăl său, Bob Dylan

Stella McCartney se apără

În schimb, cealaltă fiică a lui Osbourne, Kelly, nu a avut nicio problemă să profite de celebritatea tatălui ei. După ce a devenit cunoscută în urma show-ului, Kelly Osbourne a ajuns să fie curtată de casele de discuri.

Tânăra a şi lansat câteva albume însă nu a avut succesul scontatat, motiv pentru care a declarat în repetate rânduri că simplul fapt că este fiica lui Ozzy i-a distrus cariera de cântăreaţă. La începutul acestui an, vedeta a decis să-şi schimbe profesia aşa că a ales drumul actoriei. Şi fiica fostului membru Beatles Paul McCartney a avut probleme la începutul carierei sale de creatoare de modă.

La vremea respectivă presa a atacat-o pe Stella McCartney spunând că are succes doar pentru că este fiica celebrului cântăreţ. La aceste afirmaţii tânăra a răspuns: „Nu este vina mea că părinţii mei sunt celebri. Eu încerc să merg pe propriul drum. Ce sa fac acum? Să devin o drogată şi să trăiesc pe banii părinţilor sau să încerc să mă descurc singură în viaţă?"

Unii au avut parte şi de reversul medaliei. Artistul american Rufus Wainwright a declarat în presă că tatăl său, de asemenea cântăreţ, ajunsese să fie gelos pe el pentru succesul pe care îl avea.

Alţi copii de vedete nu trăiesc cu frustrări atunci când este vorba de legăturile de rudenie cu celebrităţile. Adam Cohen, fiul lui Leonard Cohen, a declarat că munca lui a fost influenţată în bine de către tatăl său. Cântăreţul e de părere că este o şansă incredibilă să aibă alături un artist precum Leonard Cohen care îi dă o mulţime de indicaţii. „Am parte de gustului său şi de experienţa sa", a mărturisit cântăreţul.

image

Adam Cohen (stânga) se simte norocos că are un tată atât de celebru

Copiii teribili

Unii dintre fiii şi fiicele celebrităţilor s-au remarcat mai puţin prin cariere proprii şi mai mult prin scandaluri. Doi dintre copiii lui Ozzy Osbourne - Jack şi Kelly - s-au luptat mult timp cu dependenţa de droguri. Şi fiica adoptivă a lui Lionel Richie, Nicole Richie a avut probleme cu legea, cu alcoolul şi cu dorgurile.

La rândul său, Sean Stewart, fiul lui Rod Stewart, s-a internat de mai multe ori în clinici de dezintoxicare. Sean pretinde că motivul pentru care s-a apucat de droguri este „blestemul" de a avea un tată celebru.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite