Julia Roberts, zeiţa Venus a cafelei - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julia Roberts
Julia Roberts

Actriţa Julia Roberts apare în rolul zeiţei Venus într-o reclamă pentru un brand de cafea italian, care va fi difuzată în perioada Crăciunului în Italia, potrivit dailymail.co.uk. Pentru spotul publicitar de 45 de secunde, Julia Roberts a primit un onorariu de 1,2 milioane de euro.

În reclama pentru brandul Lavazza, Roberts apare în chip de Venus, îmbrăcată cu o rochie în alb şi negru, pozând pentru Sandro Botticelli,
într-un decor primăvăratic. Spotul debutează cu pictorul Botticelli enervat de faptul că muza sa nu îi zâmbeşte, în timp ce încearcă să finalizeze opera „Alegoria Primăverii".

Vedeta din pelicula „Frumuşica" a filmat reclama în urmă cu două săptămâni, în timpul unei scurte şederi la Roma. Printre alte vedete care au promovat brandul Lavazza se numără şi George Clooney. De asemenea, Roberts este ambasadoare pentru brandul de lux Lancome.

O noapte la hotel cu Julia Roberts

Recent, actriţa americană a ocupat prima poziţie în topul celebrităţilor cu care turiştii şi-ar dori cel mai mult să petreacă o noapte la hotel, conform unui sodaj efectuat de editorii site-ului de rezervări hoteliere hotel.info, la care sunt afiliate peste 210.000 de hoteluri din lume.

Julia Roberts s-a clasat pe prima poziţie în preferinţele bărbaţilor, cu un procent de 19,5% din voturi. Poziţia a doua a revenit Angelinei Jolie (16,5%). 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite