5 întrebări pentru Gabi Jugaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
5 întrebări pentru Gabi Jugaru
5 întrebări pentru Gabi Jugaru

Farsorul revine astăzi cu un nou sezon al emisiunii „Jugaru Shukaru“, care va fi difuzată în fiecare duminică, de la ora 23.15, la Pro TV.

1„Adevărul“: Ce farse ai pregătit pentru acest sezon?

Gabi Jugaru: Veţi vedea şi tineri luaţi în armată, şi accidente de semi-muncă (asta ca să nu-mi spuneţi că se munceşte 100% în ţara noastră), şi oameni care joacă fotbal cu excavatoare...

2 Cum îţi vin ideile pentru „scenarii“?

Eu mă implic total şi sunt mai mult decât coleric în timpul realizării unei farse. Pornind de la mesajele trimise pe mail, urmează discuţiile cu complicii. Stau, întreb amănunte despre viitoarea victimă şi, la un moment dat, îmi vine ideea. În timp ce complicii îmi răspund la întrebări, eu deja dezvolt variante de scenariu în mintea mea.

Apoi stabilesc actorii, recuzita şi necesarul tehnic. E foarte greu să înregistrezi totul în condiţiile cele mai bune, pentru că depinzi de victimele pe care le aştepţi uneori şi câte şase-şapte ore ca să le atragi în cursă.

3 Au existat incidente sau farse ratate?

Da, s-a ratat o farsă, pentru că în momentul în care oamenii mei au ajuns în faţa victimei, aceasta i-a întrebat: „Unde e Jugaru, că ştiu că trebuie să vină azi să-mi spargă geamul la maşină“.

Vă daţi seama că s-au înmuiat ca lumânarea la soare. Nu suport ­ideea ca, din exces de zel, complicii să anunţe pe toată lumea că vine Jugaru să facă o farsă la cererea lor. Când se duce totul de râpă pentru că unora le e greu să păstreze un secret, mor de nervi!

4 Care sunt cel mai des întâlnite reacţii?

Surpriza e clară, dar ea e însoţită de bucurie, zâmbet, râs, uneori chiar leşin.

5 Ai încercat vreodată să te pui în pielea unei victime? Ce ai simţit?

Să nu credeţi că nu am avut şi eu parte de păcăleli, mai mari sau mai mici, premeditate sau nu. Cât despre Jugaru-victima unei farse, ştiu cum e. Iar mama mea ştie cum e să mă păcălească.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite