5 întrebări pentru Jojo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
5 întrebări pentru Jojo
5 întrebări pentru Jojo

Cătălina Ionescu (Jojo) poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 21.45, la Pro TV, în show-ul „Serviciul Român de Comedie“, al trupei Divertis.

1 „Adevărul“: Care este cel mai important lucru pe care l-ai învăţat de când eşti în trupa Divertis?

Jojo: Ştiu că pare simplu la prima vedere, dar am învăţat să fac haz de necaz. Am învăţat să-mi păstrez simţul umorului în clipele mai puţin roz, am învăţat să sper mereu, să râd.

2 Ce va conţine show-ul­„Serviciul Român de Comedie“, în care joci şi tu?

Telespectatorii vor avea parte de umor de cea mai bună calitate, de invitaţi pe care, alături de Toni Grecu şi ceilalţi colegi, îi voi aştepta cu tot dragul, de o atmosferă caldă, de personaje surprinzătoare şi de multă strălucire.

3 Ce roluri vei juca?

Voi interpreta mai multe personaje, la fel ca până acum, numai că în „Serviciul Român de Comedie“ voi fi agent al comediei alături de colegii mei, Toni Grecu, Dragoş Stoica, Aniela Petreanu, Valentin Darie şi Claudiu Maier.

„Serviciul Român de Comedie“ vă asigură că va sluji cu devotament şi patriotism comedia din România şi o va aduce în faţa telespectatorilor respectând deviza: „Râzi pentru tine, râzi pentru ţară!“.


4 Ai avut o vară plină de schimbări. Care dintre acestea te-a solicitat cel mai mult?

S-au întâmplat foarte multe lucruri, însă prima regulă pe care am învăţat-o în meseria mea a fost să mă adaptez rapid oricărei situaţii noi. În plus, eu sunt optimistă. Da, au existat multe schimbări, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional, însă ele au adus mult bine şi multă prospeţime în viaţa mea.

5 În ce alte proiecte mai eşti implicată?

La Teatrul Nottara am premiera spectacolului „Opera de trei parale“, în regia Dianei Lupescu, la 16 şi 17 octombrie. Personajul meu şi al Ioanei Calotă este Polly Peachum, fata rebelă a „regelui“ cerşetorilor. Ne veţi vedea în acest spectacol aşa cum nu ne-aţi mai văzut până acum la teatru.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite