Johnny Logan, recital la Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Johnny Logan
Johnny Logan

Cântăreţul australian de origine irlandeză Johnny Logan (foto), câştigător a trei ediţii Eurovision (între 1980 şi 1992), va participa la finala selecţiei naţionale a competiţiei din România, care va avea loc mâine seară.

Logan, supranumit „Domnul Eurovision", va susţine un recital pentru publicul românesc şi se va implica în jurizarea pieselor din concurs.

Alături de Johnny Logan, pe scena Eurovisionului de la Bucureşti vor mai urca alte două artiste internaţionale, foste participante la competiţia europeană: Niamh Kavanagh din Irlanda, câştigătoare a concursului în 1993 şi concurentă în 2010, şi Chiara, care a reprezentat Malta de trei ori în concursul Eurovision, cea mai bună clasare fiind pe locul 2, cu o piesă scrisă chiar de ea.

Competiţia naţională, numită Revelion cu Eurovision, va fi transmisă în direct, la 31 decembrie, de la ora 21.00, de posturile TVR 1, TVR Internaţional şi TVR HD. Gazdele evenimentului vor fi Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu, ajutaţi din camera verde de Gianina Corondan.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite