Joe Pesci, „mafiot“ păcălit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul american Joe Pesci (68 ani, foto) i-a dat în judecată pe producătorii filmului „Gotti“, care spune povestea unei celebre familii de mafioţi, şi cere despăgubiri de 3 milioane de dolari.

Actorul urma să-l interpreteze pe Angelo Ruggiero, consilierul şi mâna dreaptă a şefului mafiot John Gotti. În schimb, a primit un rol nesemnificativ şi doar un milion de dolari faţă de cele trei milioane promise iniţial. Mai mult decât atât, Pesci s-a îngrăşat 13 kilograme pentru acest rol. 

Avocaţii lui Pesci susţin acum că, de fapt, casa de producţie a vrut să se folosească de numele actorului doar ca să atragă atenţia asupra peliculei. Producătorii filmului resping acuzaţiile actorului şi spun că neînţelegerile ar fi apărut atunci când regizorul Nick Cassavetes s-a retras. Potrivit casei de producţie, Pesci nu mai voia să facă parte din proiect, până la alegerea unui nou regizor.

Pelicula „Gotti" va apărea în 2013, iar filmările ar trebui să înceapă în ianuarie 2012. Din distribuţie fac parte nume mari precum Al Pacino şi John Travolta. Joe Pesci este cunoscut pentru rolurile de gangster pe care le-a jucat în filme ca „Goodfellas", „Casino" şi „Once Upon a Time in America". A câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor secundar în „Goodfellas". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite