Jessica Alba e din nou mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană Jessica Alba (foto) şi soţul ei, producătorul de film Cash Warren, au devenit sâmbătă părinţii unei fetiţe pe care au numit-o Haven Garner Warren, potrivit people.com. Cei doi mai au împreună încă o fiică, Honor Marie, în vârstă de 3 ani.

Jessica Alba (30 de ani) a anunţat venirea pe lume a celui de-al doilea copil pe pagina sa de Facebook. „Bună tuturor! Sper că v-aţi distrat în weekend. Cash şi cu mine suntem entuziasmaţi să anunţăm naşterea fiicei noastre, Haven Garner Warren", a scris actriţa. „S-a născut sâmbătă, are o greutate de 3,2 kilograme şi o lungime de 48 de centimetri. E sănătoasă şi veselă. Sora ei mai mare, Honor, a fost foarte încântată de noul membru al familiei", a mai scris Alba pe pagina de Facebook.

Jessica Alba şi Cash Warren, fiul actorului Michael Warren, s-au căsătorit în 2008, iar la numai o lună s-a născut prima lor fiică. Desemnată în trecut cea mai sexy femeie din lume într-un clasament realizat de revista „FHM", Jessica Alba a devenit cunoscută după ce a jucat în serialul TV „Dark Angel". Ea a mai jucat în pelicule ca „Sin City" (2005), „Cei 4 Fantastici" (2005), „Sub anestezie" (2007), „The Love Guru" (2008) şi „Ziua îndrăgostiţilor" (2010).

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite