Jennifer Rush vrea să înveţe limba română

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Jennifer Rush, care va concerta duminică, 17 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti, a dezvăluit că vrea să înveţe limba română pentru a comunica mai bine cu publicul.

Rush a declarat că româna este singura limbă pe care nu o înţelege atât de bine pe cât şi-ar dori, fiind de părere că italiana, germana sau spaniola sunt mult mai uşor de învăţat. Cu toate acestea, Jennifer Rush este hotărâtă să înveţe câteva cuvinte noi chiar înainte de sosirea la Bucureşti, deoarece are de gând să-i întrebe pe români, în timpul concertului, ce melodie doresc să asculte.

Invitat special

„Limba română este foarte dificilă. Nu seamănă cu nimic altceva. Pot înţelege italiana, spaniola, germana, dar româna... Câteodată am impresia că înţeleg ceva, dar mă înşel", a declarat artista. Concertul de la Bucureşti va începe la ora 19.00 şi îl va avea ca invitat special pe Francesco Napoli, interpretul hitului „Marina". Jennifer Rush va veni însoţită de trupa ei de acompaniament şi va cânta piese de pe noul album, dar şi melodii mai vechi. Din concert nu va lipsi hitul „The Power of Love", care a beneficiat până acum de aproape 200 de coveruri, în interpretarea unor artişti ca Celine Dion, Andrea Bocelli sau Gloria Gaynor.

Biletele costă între 50 şi 250 de lei şi se mai găsesc la Sala Palatului, în magazinele Diverta, Librăria Eminescu şi online, pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro şi www.ticketpoint.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite