Jennifer Rush cântă azi la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Rush este cunoscută prin melodia „The Power of Love“
Jennifer Rush este cunoscută prin melodia „The Power of Love“

Cântăreaţa Jennifer Rush va concerta duminică în Bucureşti, la Sala Palatului, de la ora 19.00. Ea a mărturisit, în cadrul unei conferinţe, că limba română i se pare foarte dificilă, că este un amestec de latină şi italiană şi că nu înţelege mai nimic.

Rush a mai spus că în Statele Unite cunoaşte mulţi români şi că i se pare minunat că se află în România. În ceea ce priveşte „The Power Of Love", unul dintre cele mai cunoscute hituri ale sale, cântăreaţa a mărturisit că a scris această melodie inspirată de tatăl fiicei sale Ariel şi că versiunea care i-a plăcut cel mai mult, dintre numeroasele cover-uri, este cea a lui Celine Dion.

Ea a mai spus că îi place legenda lui Dracula, dar că nu ar dori să viziteze castelul de la Bran. „Nu fac parte din genul acela de turişti care vizitează asemenea locuri", a declarat Jennifer. Biletele pentru concertul din Capitală sunt disponibile la casieria Sălii Palatului, în magazinele Diverta, Muzica Store, Librăria Eminescu şi variază între 250 de lei (VIP) şi 50 de lei. Cântăreaţa a mai susţinut concerte în România, dar se află pentru prima dată la Bucureşti.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite