Jennifer Aniston are propriul parfum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Lolavie“ este numele brandului pe care actriţa îl lansează astăzi. Produsul  va fi promovat printr-o campanie publicitară în care Aniston apare în ipostaze sexy.

Noul parfum va fi lansat astăzi la celebrul magazin londonez Harrods, singurul loc în care va fi vândut, informează dailymail.co.uk. Aniston va fi şi ea prezentă la lansare şi va da autografe pe sticlele cu preţioasa esenţă. Acesta este primul parfum care poartă semnătura actriţei americane. Aniston a declarat că s-a implicat în fiecare etapă a realizării, de la notele principale, la conceptul reclamei.

„Nu am venit doar la sesiunea foto şi mi-am pus numele pe sticlă. M-am simţit ca un mic chimist. A ieşit o extensie a persoanei mele, nu doar ceva pe care mi-am pus numele", a declarat actriţa, în vârstă de 41 de ani. Pe de altă parte, Aniston doreşte să facă şi o schimbare în ceea ce priveşte cariera sa şi să treacă în spatele camerei pentru a deveni regizor. „Am un proiect în desfăşurare şi eu voi fi regizorul", a mărturisit ea.

Regia, o nouă provocare

Jennifer Aniston a mai fost coregizoare la scurtmetrajul „Room 10", în care au jucat Robin Wright Penn şi Kris Kristofferson. Rolul lui Rachel Green din serialul de televiziune „Prietenii tăi/ Friends" i-a adus un Premiu Emmy şi un Glob de Aur. A mai jucat în comediile „Dumnezeu pentru o zi" (2003), „Rutina, bat-o vina" (1999), „Surpriză: Vine Polly! " (2004) şi „Despărţiţi, dar împreună" (2006).

După thriller-ul „Fără control" (2005), a revenit la stilul comediilor romantice, cu „Eu şi Marley" (2008) şi „Despre bărbaţi şi nu numai" (2009).

Topless, alături de Colin Farrell

Jennifer Aniston renunţă la imaginea de „fată de treabă" urmând să apară goală în următorul ei film, „Horrible Bosses/Şefii odioşi", în care va juca alături de Colin Farrell. Ea va interpreta rolul unei femei obsedate de sex.

Potrivit presei de specialitate, partitura lui Aniston va marca o „desprindere totală" de personajele cărora le-a dat viaţă mulţi ani în diverse comedii romantice.

Aniston a apărut parţial goală într-o scenă cenzurată din filmul „Despărţiţi, dar împreună". Filmul „Horrible Bosses" va apărea pe marile ecrane în 2011.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite