Jennifer Rush către Dan Diaconescu: "Eşti o partidă bună, ar trebui să fii soţul meu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată în România pentru concertul de duminică seară din Capitală, de la Sala Palatului, cântăreaţa de origine germano-americană a fost invitata lui Dan Diaconescu, la OTV, sâmbătă seară.

După ce Diaconescu s-a oferit să o conducă personal la concert cu Rolls Royce-ul său, Jennifer Rush a spus că nu vrea asemenea tratamente, menţionând că a fost tratată foarte bine în România. De îndată ce a aflat însă că limuzina îi aparţine patronului OTV, cântăreaţa a replicat:

"Aaa..e maşina ta? Ai un Rolls Royce? Ar trebui să fii soţul meu! Ai copii? Eşti căsătorit? Eşti o partidă bună! Putem să facem lucruri minunate împreună. "

"Am o fată de cinci ani, dar nu sunt căsătorit încă, putem să discutăm", a spus şi Diaconescu.

image

La 50 de ani, Jennifer Rush va concerta pentru a doua oară în România,  eveniment inclus în turneul de promovare a celui mai recent album al său, "Now Is The Hour", însă ea a mai cântat pentru publicul român şi în septembrie 2008, la Sibiu.

Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numără "The Power of Love", "Ave Maria", "Destiny", "Heart over Mind" şi "If you Ever Lose my Love".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite