A murit actorul Jeff Conaway

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Jeff Conaway, cunoscut pentru rolurile sale din producţiile “Taxi” şi “Grease”, a murit la vârsta de 60 de ani, după o lungă bătălie cu dependenţa de alcool şi droguri.

La începutul lunii mai, actorul a fost găsit în stare de inconştienţă în locuinţa sa, cel mai probabil în urma unei supradoze de pastile calmante, după cum a anunţat la vremea respectivă, managerul său, Phil Brock. Ulterior, medicii i-au indus o comă artificială.

"Jeff a fost deconectat de la aparatele de susţinere artificială a vieţii, joi după-amiaza. Familia lui a luat această decizie la sfatul medicilor, care au spus că nu are nicio speranţă", a declarat managerul lui, pentru revista People.

Conaway a murit vineri dimineaţă, într-un spital din Los Angeles, înconjurat de membrii familiei.

Phil Brock l-a descris pe Jeff Conaway ca fiind un “suflet blând şi bun”, însă “incapabil de a-şi exorciza proprii demoni”, acesta luptându-se cu dependenţa de droguri şi alcool.

Conaway a devenit celebru pentru rolul lui Kenickie din musicalul "Grease" (1978). Ulterior, între anii 1978 şi 1981, a jucat rolul Bobby Wheeler din sitcom-ul "Taxi", pentru care a obţinut o nominalizare la Globurile de Aur. A părăsit, însă, echipa după încheierea celui de-al treilea sezon.

După ce a jucat în mai multe filme şi seriale mai puţin cunoscute, Conaway a revenit în atenţia publicului în 1994, în show-ul TV "Babylon 5", în care a jucat cinci ani.

Talentul lui Conaway a fost în cele din urmă umbrit de lupta sa cu droguri. În anii '80, el a recunoscut că este dependent de droguri. În 2008, el a apărut, de altfel, în seria VH1 "Celebrity Rehab With Dr. Drew", alături de alte staruri care aveau probleme cu drogurile, alcoolul şi medicamentele calmante.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite