Janet Jackson nu va participa la „Michael Jackson Forever Tribute“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Janet Jackson a declarat că nu va lua parte la concertul „ Michael Jackson Forever Tribute", programat pe 8 octombrie la Cardiff, pentru că în aceeaşi perioadă are loc procesul împotriva doctorului megastarului.

Într-un răspuns dat în urma speculaţiilor din mass-media despre refuzul său de a participa la concertul dat în onoarea fratelui său, Janet Jackson explică că îi va fi „dificil" să ajungă la Cardiff din cauza procesului intentat doctorului Conrad Murray.

Murray este acuzat că i-ar fi prescris lui Michael Jackson o doză letală de Propofol, un anestezic puternic pe care artistul îl folosea ca pe un somnifer. Această doză, precum şi faptul că nu l-a monitorizat după administrarea medicamentului ar fi dus la decesul lui Michael.

Procesul este programat să înceapă pe 27 septembrie şi se aşteaptă să dureze între patru şi opt săptămâni.

Janet Jackson, împreună cu cei doi fraţi, Randy şi Jermaine, s-au opus de la început la ideea organizării acestui concert şi există speculaţii că se folosesc de proces doar ca pretext pentru a nu veni la Cardiff. Ei au încercat de două ori să organizeze un astfel de eveniment şi nu au reuşit.

„ Michael Jackson Forever Tribute" va avea loc pe 8 octombrie pe stadionul Millennium din Cardiff. Capetele de afiş ale acestui concert sunt Christina Aguilera, Cee Lo Green, Smokey Robinson. Este posibilă şi participarea viitoarei mămici Beyonce.

Organizarea evenimentului este sprijinită de mama cântăreţului decedat în iunie 2009 la vârsta de 50 de ani şi de sora lui, La Toya.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite