VIDEO A murit actriţa americană Jane Russell, sex simbol al anilor ’50

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta actriţă Jane Russell, sex simbol hollywoodian al anilor '50, a murit, luni, în locuinţa sa din California, la vârsta de 89 de ani. Fiica ei i-a confirmat decesul, pe fondul unor afecţiuni respiratorii de care suferea mama ei.

Jane Russell a fost descoperită în 1943, de excentricul miliardar Howard Hughes, care i-a oferit un rol în pelicula western "The Outlaw". Bruneta a impresionat, însă, scena cinematografică a lumii prin rolul pe care l-a avut în filmul "Gentlemen Prefer Blondes" (1953), în care a jucat alături de Marilyn Monroe. Un alt rol memorabil al lui Russell a fost cel din producţia "The Paleface" (1948).

Fosta actriţă a murit, ieri, la vârsta de 89 de ani, după cum a confirmat fiica ei citată de BBC News. Ea a fost căsătorită de trei ori şi a adoptat trei copii. Din cauza obstacolelor întâmpinate în procesul de adopţie, Russell a înfiinţat o agenţie internaţională, care a ajutat sute de mii de familii din Statele Unite să adopte copii peste Ocean.

"Întotdeauna a spus că va muri pe şa: «Nu voi sta acasă ca să devin o femeie bătrână». Şi exact asta a şi făcut, s-a stins din viaţă pe şa", a spus politicianul american Etta Waterfield, care-şi aminteşte că Russell a avut, dintotdeauna, o viaţă socială foarte activă în comunitatea locală, până acum câteva săptămâni, când s-a îmbolnăvit de o afecţiune respiratorie.

image
image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite