James Bond, atras de brunete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un studiu britanic arată că celebrul agent secret James Bond, care a inspirat o populară serie de filme, se simte mai atras de brunete decât de blonde, scrie The Telegraph.

Studiul, realizat de Cleveland State University, arată evoluţia personajelor feminine din primele 20 de filme cu Bond, în căutarea unui prototip al partenerelor care au ajuns în braţele spionului în stare să rezolve orice misiune.

Vârsta medie a partenerelor lui Bond a fost estimată, astfel, la 26 de ani. Din totalul brunetelor care apar în filmele cu Bond, 40% au ajuns în dormitorul acestuia, în vreme ce doar 27% dintre blonde au putut să se laude cu acelaşi lucru.

Cercetătorii au evaluat detaliile fizice ale celor 195 de personaje feminine din primele 20 de filme şi au ajuns la concluzia că blondele au fost pe planul secund al preferinţelor lui James Bond. După acestea urmează, în ordine, şatenele şi roşcatele.

Celebrul spion James Bond, creat în 1953 de Ian Fleming, a dat naştere unei serii de 22 de filme, în care rolul celebrului personaj a fost interpretat de Sean Connery, George Lazenby, David Niven, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Printre ultimele brunete din filmele cu Bond se numără Halle Berry, Eva Green şi Olga Kurylenko.

Cel mai nou film din serie, "Quantum of Solace", a fost lansat în toamna anului trecut.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite