Michael Jackson, verdict: crimă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Jackson, verdict: crimă!
Michael Jackson, verdict: crimă!

Potrivit anunţului oficial al Institutului medico-legal din Los Angeles, moartea megastarului Michael Jackson a fost o omucidere provocată de „intoxicare acută cauzată de anestezicul propofol“.

În continuarea aceluiaşi comunicat, oficialii anunţă că „medicamentele propofol şi sedativul lorazepam se dovedesc a fi principalii factori care au cauzat moartea lui Jackson“.

Citiţi şi:

Arad: Fanii lui Michael Jackson au dansat şi au plâns după regele pop (GALERIE FOTO)
Madonna concertează la Sofia în memoria lui Michael Jackson
Bucureşti: Se inaugurează Aleea lui Michael în Herăstrău
Michael Jackson a fost ucis

Regele muzicii pop a încetat din viaţă la 25 iunie, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani. Acesta folosea propofolul pentru a-şi „trata“ insomniile grave de care suferea.

În afară de anestezicul puternic care a fost cauza principală a morţii, în corpul lui Jackson au mai fost găsite şi alte medicamente: midazolam, diazepam, lidocaină şi efedrină.

Dosarul final al medicului legist, care cuprinde un raport toxicologic complet, va rămâne confidenţial, la cererea poliţiei din Los Angeles.

Vină recunoscută

Medicul personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, a recunoscut că i-a administrat cântăreţului propofol, în dimineaţa în care acesta a murit, dar şi în mod regulat, în cele şase săptămâni de dinaintea decesului.

Temându-se că Jackson ar putea deveni dependent, Murray a încercat să-l detoxifice, cu ajutorul sedativelor lorazepam şi midazolam.

Jacko are alee în Herăstrău

De ziua regelui muzicii pop, care ar fi împlinit ieri 51 de ani, a fost inaugurată în Parcul Herăstrău din Capitală o alee ce-i poartă numele.

Aceasta porneşte de la intrarea de la Arcul de Triumf şi a fost aleasă după ce fanii lui Michael Jackson din România au semnat o petiţie online pentru care s-au strâns nu mai puţin de 19.000 de semnături.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite