Michael Jackson intenţiona să renunţe la muzică şi să devină regizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Jackson intenţiona să renunţe la muzică şi să devină regizor
Michael Jackson intenţiona să renunţe la muzică şi să devină regizor

Sora lui Michael Jackson, La Toya, a afirmat că starul pop intenţiona să renunţe la muzică şi să devină regizor, primul său film urmând să fie un horror intitulat "Thriller", relatează AFP.

La Toya a spus că Michael dorea să renunţe la muzică pentru a deveni regizor. "Primul film urma să fie unul horror, cu titlul Thriller. Urma să renunţe la muzică, nu mai dorea să urce pe scenă", a dezvăluit ea.

Luni, starul ar fi trebuit să înceapă seria celor 50 de concerte de pe arena O2 din Londra.

Michael Jackson, ucis de o bandă de "paraziţi"

Michael Jackson a fost ucis de o bandă de "paraziţi" atraşi de dorinţa de îmbogăţire, a mai declarat sora sa La Toya, pentru The Mail on Sunday şi News of the World.

Joe, tatăl lui Michael Jackson, a spus deja că fiul său, decedat la 25 iunie din cauze încă necunoscute, a fost ucis.

La Toya a declarat că a cerut o autopsie privată şi a spus că este decisă să afle totul despre moartea fratelui ei. "Ştiu la ce concluzii va ajunge autopsia. Cred că Michael a fost asasinat, am simţit asta de la început", a spus ea.

"Nu este vorba despre o singură persoană vinovată, mai degrabă este vorba despre o conspiraţie. Michael era o persoană foarte dulce, era afectuos. Unii au profitat. Acum mai puţin de o lună, mi-am spus că Michael va muri înainte de a cânta la Londra, pentru că era înconjurat de oameni care nu-i apărau interesele. Michael valora peste un miliard de dolari. Când cineva valorează atât, există tot felul de oameni care profită în jurul lui. Am spus familiei, acum o lună, că el nu va ajunge la Londra. Valora mai mult mort decât viu", a declarat la Toya.

La Toya a acuzat acest "grup de paraziţi" că l-a îndepărtat pe Michael de familia sa şi de prieteni şi că l-a obligat să semneze pentru 50 de concerte la Londra. "Paraziţii vedeau în Michael o vacă bună de muls şi l-au făcut dependent de droguri...cred că acest lucru i-a afectat echilibrul atât de mult, încât a murit", a adăugat ea.

La Toya a jurat că va afla adevărul. "Nu mă voi opri, îi voi găsi pe cei responsabili pentru moartea sa. De ce l-au ţinut departe de familie? Nu este vorba despre bani. Vreau dreptate pentru Michael", a subliniat ea.

La Toya a precizat că fratele său a fost găsit în camera medicului său, Conrad Murray. "Michael s-a dus din camera sa în cea a medicului. Ce s-a întâmplat acolo, nu se ştie".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite