Medicul, considerat vinovat de mama lui Jackson pentru moartea fiului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul, considerat  vinovat de mama lui Jackson pentru moartea fiului său
Medicul, considerat vinovat de mama lui Jackson pentru moartea fiului său

Mama lui Michael, Katherine Jackson e convinsă că medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a adormit după ce i-a administrat Propofol. Asta ar fi dus, credea ea, la moartea megastarului, informează cotidianul britanic The Sun.

Mai citeşte şi:
Medicul Murray Conrad, principalul suspect pentru moartea lui Michael Jackson
Medicul lui Michael Jackson face declaraţii incriminatorii
Moartea lui Michael Jackson, un mister pentru Institutul medico-legal din LA

Familia lui Michael Jackson este convinsă că megastarul a rămas nesupravegheat după ce i-a fost administrat intravenos Propofol, la reşedinţa din Los Angeles. Şi tatăl lui Michael Jackson, Joe, a făcut acuzaţii similare în timpul unor interviuri acordate televiziunilore americane.

Mama lui Michael Jackson şi-a dezvăluit temerile unui prieten apropiat de familie, dr. Steven Hoefflin, în timp ce poliţia din Los Angeles percheziţiona biroul medicului Conrad Murray.

Ea a afirmat că fiul său a făcut o serie de teste medicale pentru a dovedi că nu ia medicamente, cu doar trei luni înaintea decesului. Apoi, însă, a început să sufere din nou de insomnie şi de dureri la picior înaintea turneului de la Londra şi s-a lăsat pe mâinile medicilor, care i-au administrat doze mari de narcotice.

Plasticianul Steven Hoefflin, care a fost medicul lui Michael Jackson timp de 25 de ani, a dezvăluit presei că Katherine şi restul familiei Jackson susţin că angajaţii din casa cântăreţului din Los Angeles au fost martori când artistului i-a fost administrat Propofol pentru a adormi. Familia Jackson a cerut anchetarea medicilor care au prescris Propofil şi analgezicul Demerol, medicamentele despre care se crede că l-au ucis. Potrivit lui Hoefflin, familia Jackson crede că opt medici controlau medicaţia megastarului.

Cardiologul Murray a devenit medicul personal al lui Michael Jackson în urmă cu trei ani, când cei doi s-au cunoscut în Las Vegas. El locuia în casa megastarului şi ar fi încercat să îl resusciteze după ce a leşinat

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite