J. Lo plânge prea mult la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa din juriul show-ului „American Idol“ plânge aproape în fiecare ediţie, pentru concurenţii eliminaţi. Şi Andra s-a lăsat emoţionată până la lacrimi de concurenţii de la „Românii au talent“. J. Lo (41 de ani) se teme că va avea nevoie de un lifting în zona ochilor, la încheierea sezonului, pentru că lăcrimează atât de des, în direct, la TV.

Pentru concurenţii de la „American Idol" (format asemănător cu „Megastar", de la Prima TV) a trecut vremea în care ei plângeau singuri, odată ce auzeau opiniile juriului. Până la sezonul curent, cel de-al zecelea, capul juriului era producătorul muzical Simon Cowell, care-i judeca la sânge pe cei care aspirau să devină superstaruri în industria muzicală. Odată cu plecarea lui Cowell spre varianta americană de la „The X-Factor", regimul s-a schimbat.

La „American Idol", prestaţiile concurenţilor nu mai sunt criticate prea aspru, ba mai mult, juraţii - Jennifer Lopez, Steven Tyler de la Aerosmith şi coregraful Randy Jackson - plâng şi ei atunci când îşi pierd favoriţii. Jennifer Lopez este cea mai „plângăcioasă" dintre cei trei. Şi lacrimile nu curg doar pe parcursul concursului muzical. Potrivit femalefirst.co.uk, Lopez plânge şi acasă, ore întregi, pentru vocile pe care le-a pierdut din concurs, pentru tinerii talentaţi cărora le-au fost curmate visele.

„Voi avea nevoie de un lifting facial şi mai ales în zona ochilor. Plâng tot timpul", a declarat cântăreaţa şi actriţa de origine portoricană. Ea a adăugat că se emoţionează atât de tare din cauza experienţei sale în showbiz şi a înfrângerilor suferite. Personajul care a stors cele mai multe lacrimi de la J. Lo a fost tânărul concurent Chris Medina, a cărui iubită era paralizată. Dar „potopul" a venit la momentul eliminării lui Medina.

„American Idol" este emisiunea cu cea mai mare audienţă din Statele Unite şi a reprezentat pentru J. Lo o renaştere a carierei sale. Înainte de a deveni membră a juriului, Lopez eşuase şi în muzică, iar casa de discuri îi anulase contractul din cauza vânzărilor scăzute ale albumelor, în timp ce ultimul ei film, „The Back Up Plan", a avut parte de încasări minuscule la box-office. După „American Idol", actriţa s-a bucurat de un nou hit care a atins prima poziţie în clasamentul revistei „Billboard", dar şi de contracte publicitare „grase" cu grupul cosmetic L'Oreal, lamele de ras Venus şi o linie vestimentară pentru copii, creată de Gucci.

Şi Andra a fost  emoţionată de talent

Andra a fost impresionată de concurenţii de la „Românii au talent“   Foto: PRO TV



Nici la noi, juraţii nu-şi pot înfrâna emoţiile. Andra, unul dintre cei trei membri ai juriului de la „Românii au talent", a avut parte de mai multe episoade în care s-a lăsat copleşită de emoţii. Acestea au apărut chiar în perioada preselecţiilor.

Prima oară, ea a plâns atunci când le-a auzit cântând pe Cristina Bondoc şi Alina Dincă. A fost emoţionată de interpretarea piesei „Because You Loved Me" a lui Celine Dion, dar şi de vocile lor deosebite. Apoi, tot la preselecţii, a fost atinsă de interpretarea altui finalist, Valentin Dinu, a piesei „Cât de frumoasă eşti" a lui Mihai Trăistariu. Nu numai ea a fost mişcată, ci, potrivit spuselor Andrei în timpul show-ului, şi copilul din burta ei. Despre „tenorul-patiser", Alin Stăniş, Andra a spus că a făcut-o „găină toată", desigur, fiind vorba de o reacţie a pielii.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite