VIDEO J. Lo, optimistă şi sexy după divorţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După despărțirea de Marc Anthony, actrița și cântăreața Jennifer Lopez pozează aproape goală și e pregătită pentru o nouă viaţă. Anul 2011 i-a adus lui J. Lo o distincţie de frumuseţe, o statuie la Madame Tussauds, actele de divorţ şi provocarea de a poza aproape goală pentru o revistă glossy.

Jennifer Lopez este cea mai frumoasă femeie din lume, conform revistei „People". Artista, născută acum 42 de ani în Bronx, a ajuns, de-a lungul timpului, pe prima poziţie în toate clasamentele de frumuseţe: de la cea mai frumoasă femeie până la vedeta cu cel mai frumos posterior. A fi frumoasă este pentru ea un job, pentru care munceşte mult: „N-aş vrea ca cineva să creadă că e uşor. Ia timp şi e mult de muncă. Televizorul cu înaltă definiţie nu e prietenul nimănui", spunea artista într-un interviu recent. 

La muzeul Madame Tussauds din Londra   Foto: guliver/getty.images

J. Lo, la madame Tussauds

Replica de ceară al lui Jennifer Lopez de la muzeul Madame Tussauds din New York este asaltată de o mulţime de pretendenţi care, cu flori şi verighete, exersează o cerere în căsătorie. Şi au toate motivele, pentru că, la scurt timp după despărţirea de Marc Anthony, Jennifer îşi afişează disponibilitatea pentru un nou iubit. Deşi a trecut prin trei căsnicii ratate, vedeta încă visează la o dragoste ca-n poveşti: „Câteodată nu merge - şi este rău. Dar rămân o optimistă eternă când vine vorba de dragoste. Cred în dragoste."

image

Pe coperta „Vanity Fair“

Cântăreaţa îşi dezvăluie planurile de viitor într-un interviu pentru revista americană „Vanity Fair", unde apare pe copertă şi într-un pictorial aproape goală, acoperită doar de o blană albă. Nu pare să sufere prea mult după separarea de Marc Anthony, alături de care a stat şapte ani: „Sunt hotărâtă  să-mi continui viaţa mai departe şi să-mi fac cât mai bine treaba de mamă, artist şi om. Aştept noi provocări! Mă simt puternică", a declarat ea. Despre Marc Anthony, vechiul ei prieten şi fostul ei soţ, diva are numai cuvinte de laudă: „Am lucrat perfect împreună şi întotdeauna m-a susţinut. Împreună puteam face ceva magic - şi am şi făcut. Va avea pentru totdeauna un loc special în inima mea, ca tată al copiilor mei."

''Câteodată nu merge - şi este rău. Dar rămân o optimistă eternă când vine vorba de dragoste. Cred în dragoste.''
Jennifer Lopez cântăreaţă

image
Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite