Iulia Vântur n-are weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numele ei este cvasisinonim cu „Dansez pentru tine“. Emisiunea a intrat în vacanţă, până la următorul sezon. Nu şi Iulia, care prezintă ştirile la PRO TV.

Experienţa celor care au dansat pentru speranţele unor oameni aflaţi în situaţii disperate a fost o lecţie şi pentru prezentatoarea emisiunii: „Am învăţat atâtea lucruri, am tras atâtea concluzii şi am trăit atâtea emoţii la «Dansez pentru tine» încât nu mi-ar ajunge o zi să povestesc. Am învăţat că oamenii sunt nişte făpturi atât de complexe, cu limite nebănuite. Mi s-a reconfirmat că nimic nu e imposibil dacă vrei, crezi şi visezi frumos, că viaţa se poate schimba radical într-o singură clipă, că trebuie să preţuim mai mult decât orice sănătatea, familia şi oamenii pe care îi iubim. Ar fi multe de spus, în cuvinte care nu pot reda emoţiile“, priveşte Iulia retrospectiv la emisiunea care a făcut-o celebră.

Apropo de schimbări radicale: şi viaţa ei a luat un viraj strâns, dacă ne gândim că la vârsta de 15 ani era manechin, la Iaşi.

„A fost o perioadă frumoasă din viaţa mea, de care îmi aduc aminte cu plăcere. Deciziile pe care le luăm într-un anumit moment al vieţii nu fac decât să deschidă noi căi, alternative. Aşa a fost şi în cazul meu. La un moment dat, am renunţat pur şi simplu la perspectiva unei cariere de manechin şi nu îmi pare rău. Viaţa mea a urmat cursul la care visam“.

„Cine se oferă să danseze pentru mine?”

I-am propus Iuliei un exerciţiu de imaginaţie şi o schimbare de rol. Să treacă dincolo de micul ecran şi să se gândească la o dorinţă care i s-ar putea îndeplini la „Dansez pentru tine“.

Exerciţiul s-a soldat cu un eşec: „Cine se oferă să danseze pentru mine? Sunt oameni care au într-adevăr nevoie de o schimbare, de o viaţă mai bună, aşa că aş ceda fericită locul altcuiva. Eu, slavă Domnului, am o familie sănătoasă şi puterea să mă descurc singură”, a spus fără să stea pe gânduri. Pentru că seara de vineri îi era ocupată cu „Dansez pentru tine“, iar sâmbăta şi duminica erau, ca şi acum, dedicate ştirilor, Iulia funcţionează după un alt „fus” orar: „Teoretic, zilele mele libere sunt luni şi marţi. Dar mereu intervine ceva, aşa că încerc să mă bucur de fiecare clipă. Dacă te organizezi bine, reuşeşti să-ţi găseşti timp şi pentru propria persoană, pentru oamenii dragi din jur, chiar dacă funcţionezi după un altfel de orar“, spune Iulia.

„Din fericire - sau în compensaţie, dacă vreţi - nicio zi nu seamănă cu alta. Am un program destul de variat - job, filmări, documentări, şedinţe foto, prieteni, canto, dans, sport, teatru, film, stand up comedy. Încerc să-mi găsesc timp pentru fiecare lucru important pentru mine. Viaţa la TV nu o exclude pe cealaltă, de om obişnuit, care are probleme şi bucurii, dări la stat, pasiuni“.

Se înţelege cu Tănase

Despre „jumătatea” sa masculină a Ştirilor PRO TV de weekend, Cătălin Radu Tănase, afirmă cu plăcere: „Are un tonus ce trezeşte şi cel mai somnoros coleg. Cătălin este binedispus, vine cu plăcere şi entuziasm la ştiri, se vede că îi place ce face. Reuşim să comunicăm foarte bine, nu am avut probleme de adaptare unul cu celălalt şi cred că asta se vede deja şi pe sticlă“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite