Iulia Albu: "Ca avocat, nu aş fi acceptat niciodată cazul Monicăi Columbeanu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiind de profesie avocat, soţia creatrului de încălţăminte este convinsă că Irinel Columbanu are o armată de profesionişti care să-l reprezinte la divorţ şi că ea nu ar fi acceptat cauza Monicăi.

Iulia Albu, precizează într-un interviu acordat Agenţiei de Presă Mondenă că în materie de custodie a unui minor nu există o "reţetă" a succesului, situaţia variind de la caz la caz.

"Hmmm... De fapt acţiunea introdusă a fost cea de divorţ. Cauza se judecă pe fond. Acordarea minorului prin ordonanţă preşedinţială este o măsură vremelnică care trebuie justificată temeinic. Nu vă voi plictisi însă cu detalii juridice.

Nu am văzut acţiunea deci nu pot face o analiză pe marginea probatoriilor solicitate şi a documentaţiei depuse. Vă asigur însă că Irinel Columbeanu are o armată de profesionişti în spate, printre care şi avocatul Ion Dascălu cu care am avut privilegiul să lucrez 2 ani de zile.

În ceea ce priveşte o aşa-zisă "reţetă" a succesului, vă asigur ca asa ceva nu exista. Oricum in asemenea cazuri, in care este implicat un copil, lucrurile nu sunt niciodata simple", consideră soţia lui Mihai Albu.

Articol complet pe click.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite