Isterie în New York: atenţie, se filmează „Sex And The City”!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Isterie în New York: atenţie,  se filmează „Sex And The City”!
Isterie în New York: atenţie, se filmează „Sex And The City”!

Vestea că în Manhattan au început filmările pentru continuarea celebrului serial „Totul despre Sex” a produs rumoare în rândul fanilor. Aceştia s-au îngrămădit să le vadă pe protagoniste.

Filmul va ajunge în cinematografe abia la primăvară, însă fanii nerăbdători au început deja să pândească zona în care îşi pot întâlni idolii. Şi nu au fost dezamăgiţi. La o zi după ce Sarah Jessica Parker şi Chris Noth (alias Mr. Big) au fost văzuţi în locul cu pricina, actriţele Cyntia Nixon şi Kim Cattrall au făcut şi ele deliciul mulţimii.

Fanii au exagerat

Fetele au avut parte de mai multă atenţie decât şi-ar fi dorit. Atunci când Cyntia Nixon, alias Miranda, a ieşit să filmeze o scenă pe stradă, mulţimea care s-a strâns să privească a devenit atât de entuziastă încât actriţa a trebuit să se întoarcă în cabină. Agenţii de pază şi protecţie au fost aproape copleşiţi de mulţimea nestăpânită.

O sursă de la faţa locului a declarat pentru „New York Daily News“ că „oamenii ţipau şi se împingeau, încercând să rupă rândurile bodyguarzilor”. Îmbrăcată cu un pulover fucsia, jachetă de piele şi jeanşi albi, Cyntia Nixon, în vârstă de 43 de ani, şi-a salutat fanii în timp ce venea la muncă, în prima zi de filmare. Actriţa blondă şi-a vopsit din nou părul pentru a o interpreta pe avocata roşcată Miranda Hobbs.

Kim Cattrall, originară din Liverpool, este cu fix zece ani mai în vârstă decât Cyntia Nixon. Dar, ca orice actriţă bine hrănită de la Hollywood, Cattrall pare cu ani buni mai tânără decât este în realitate. Îmbrăcată într-o rochie neagră fără bretele, ea strălucea de vitalitate în timp ce discuta cu designerul Patricia Field, în centrul oraşului Manhattan.

Reporterii de la „Daily Mail“ au observat că actriţa care o interpretează pe Samantha Jones, guru al relaţiilor publice şi nimfomană declarată, a început ziua de filmare încălţată cu o pereche confortabilă de sandale aurii cu talpă joasă, iar mai târziu a preferat o pereche de pantofi albaştri cu tocuri kilometrice. Designerul Patricia Field, nominalizată la Oscar, s-a ocupat de costumele protagonistelor atât pentru film, cât şi pentru serialul TV. Tot ea a gestionat şi hainele din „Diavolul se îmbracă de la Prada” şi din „Betty cea urâtă”.

În timp ce Cattrall, Nixon, Parker şi Noth au fost văzuţi în diverse locuri din Manhattan în prima zi de filmare, fanii încă o aşteaptă pe Kristin Davis, care o interpretează pe Charlotte York Goldenblatt.

Paradă de costume

image

Se zvoneşte că personajul lui Chris Noth, Mr. Big, va avea probleme financiare în noul "Sex And The City"



La începerea filmărilor, Parker a fost remarcată de Upper East Side purtând diverse haine de colecţie, dar şi o ţinută în stilul anilor ’80. Parker a redevenit Carrie Bradshaw în momentul în care şi-a pus o pereche de pantofi cu toc Christian Louboutin pentru a juca o scenă romantică alături de Chris Noth, care îl interpretează pe soţul său, John James Preston, alias Mr. Big.

Deşi deocamdată s-au făcut foarte puţine dezvăluiri despre scenariul noului „Sex And The City”, se speculează că mariajul lui Carrie cu Mr. Big va trece prin perioade grele, inclusiv că acesta va suferi pierderi financiare din cauza actualei crize economice. De asemenea, s-a mai zvonit că cei doi vor avea un copil împreună, după ce mai multe vedete, cum ar fi Katie Price şi Victoria Beckam, au fost la audiţii pentru rolul unei dădace britanice.

Luna trecută, producătorii Warner Bros au anunţat că încep audiţiile pentru o scenă din film. Peste 5.000 femei au stat la coadă ore întregi pentru şansa de a juca alături de idolii lor.

Interzis în Dubai

Autorităţile din Dubai au refuzat cererea de filmare a unor scene în Emirate, după ce au citit scenariul. Ziarul naţional din Dubai a scris că solicitarea a fost respinsă la recomandarea guvernului care a luat în considerare consistenţa multiculturală a societăţii şi diferenţele de percepţie. Filmul de anul trecut a fost bine primit atât de către critici, cât mai ales de public şi a încasat 412 milioane de dolari.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite