VIDEO Iron Maiden aduce „Transylvania“ în Ardeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La trei decenii de la lansare, piesa „Transylvania“ a formaţiei britanice va deschide concertul de duminică seară, de la Cluj-Napoca. Trupa cântă pentru a doua oară în România. Apărută pe albumul de debut din 1980, melodia rockerilor a creat o legătură aparte între formaţie şi provincia românească.

„Iron Maiden va cânta «Transylvania» în Transilvania", titra presa străină la începutul verii, la aflarea veştii că celebra trupă britanică va concerta în Cluj. „După cum fanii Maiden ştiu deja, Transilvania ocupă un loc special în istoria formaţiei (...)

Transilvania pare locul firesc pentru o aniversare (turneul „The Final Frontier" este realizat la 30 de ani de la primul album - n.r.), întrucât, în sfârşit, Iron Maiden reuşeşte să viziteze această provincie", se precizează pe site-ul oficial al formaţiei.

Până acum, organizatorii concertului au vândut peste 21.000 de bilete. Printre cei care vor ajunge la Cluj se numără fani din Brazilia, Mexic, China, Japonia, Portugalia, Australia, Franţa şi Suedia.

Reguli pentru concert

Echipa de producţie pune la punct ultimele detalii pentru show-ul de duminică seara. Evenimentul, care va avea loc în parcarea Polus Center Mall din Cluj-Napoca, îşi va deschide porţile pentru public începând cu ora 17.00.

Trupa Cargo va urca pe scenă după ora 19.00, urmând ca show-ul Iron Maiden să înceapă în jurul orei 21.00. Este interzis accesul cu umbrele, sticle (inclusiv sticle de parfum), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, aparate foto şi video profesionale. Ordinea publică pe parcursul evenimentului va fi asigurată de 220 de poliţişti, alături de jandarmi, angajaţi ai unei firme de pază şi pompieri.

Bilete pentru concertul Iron Maiden mai pot fi procurate din reţeaua magazinelor Diverta şi de la punctele de vânzare menţionate pe site-ul www.servuscluj.ro.

„Fecioara de fier"

Numele formaţiei Iron Maiden (fecioara de fier - n.r.) provine de la un instrument de tortură medieval - o carcasă de forma unui corp uman, cu ţepuşe în interior, care străpungeau victimele.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite