Iris cântă pentru pacienţii de la Terapie Intensivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iris va concerta duminică, 6 decembrie, la Timişoara, în cadrul evenimentului umanitar „Împreună pentru viaţă“.

Toate fondurile strânse în urma acestui concert vor fi donate pentru pacienţii clinicii ATI (Anestezie şi Terapie Intensivă), de la Spitalul Judeţean din Timişoara. Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, a decis să se revanşeze faţă de Dorel Săndesc, şeful clinicii ATI, cel ce i-a fost alături în timpul şi după dificila operaţie pe care a suferit-o în primăvară.

„Acest concert are o conotaţie cu totul specială, după momentul dramatic prin care au trecut Cristi şi soţia lui, Rodica. Starea lui de sănătate a evoluat miraculos.

Cercul se va închide cu acest concert. Întreaga trupă Iris a insistat să susţină acest spectacol", a declarat Dorel Săndesc. „Ţinem extrem de mult la prietenul nostru Dorel Săndesc, care este un medic extraordinar şi dedicat. E normal să-l ajutăm şi noi cum putem. El a fost tot timpul alături de noi. Suntem siguri şi de faptul că banii adunaţi în urma acestui concert vor fi folosiţi cum trebuie", a declarat Cristi Minculescu.

Concertul va avea loc la data de 6 decembrie, de la ora 21.00, la Sala „Constantin Jude". Preţul biletului este de 20 de lei. Dorel Săndesc spune că anul viitor intenţionează să organizeze un festival de muzică rock.

„Nici neurochirurgii nu pot să-mi scoată din cap această idee. De anul viitor vrem să facem un festival rock, cu multe trupe. Avem prieteni în lumea rock", a afirmat şeful secţiei de Reanimare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite