Irinel, tătic de probă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia omului de afaceri Irinel Columbeanu i-a propus acestuia o convenţie pentru a ajunge la o înţelegere privind custodia micuţei Irina, care include o săptămână de probă. Propunerea Monicăi (24 de ani) este făcută ca urmare a unei solicitări a lui Irinel, care împlineşte azi 52 de ani, prin care cerea ca soţia sa să fie de acord ca Irina să stea temporar la Izvorani. 

Avocaţii Monicăi Columbeanu, Ionuţ Dojană şi Tripona Murgu, au înaintat „o propunere concretă şi condiţionată prin care fetiţa să poată sta temporar şi cu tatăl acesteia". Raţiunea demersului este dorinţa Monicăi Columbeanu ca soţul ei să facă parte în mod activ din viaţa micuţei Irina. Monica o va lăsa pe Irina o săptămână de probă la Irinel, au declarat avocaţii ei la „Happy Hour". Următorul termen de judecare a cererii lui Irinel Columbeanu de a-i fi reîncredinţată minora va fi pe 6 iunie.

Monica Columbeanu o lasă pe Irina la Izvorani

Ce trebuie să facă Irinel

Propunerea Monicăi vine însoţită de câteva condiţii pe care Irinel Columbeanu va trebui să le respecte.
1 Programul de la grădiniţă al Irinei să nu fie modificat cu nicio excepţie;
2 Nicio activitate educativă nouă a Irinei nu va fi decisă de către Irinel Columbeanu, ci exclusiv de către Monica Columbeanu;
3 Orice situaţie în care sănătatea Irinei este ameninţată trebuie comunicată de urgenţă Monicăi. Ea este singura persoană îndreptăţită să decidă cu privire la unitatea medicală, precum şi metodele de însănătoşire ale Irinei;
4 Irina să fie ferită de presă şi paparazzi (sub toate aspectele), iar orice apariţie în mass-media a acesteia poate determina încetarea de plin drept a convenţiei;
5 Irinel Columbeanu nu are voie să realizeze înregistrări audio/video/foto cu Irina şi, mai ales, să le facă publice;
6 Dreptul absolut neîngrădit al Monicăi de a o vizita pe Irina cât timp micuţa se află la Izvorani. De asemenea, Monica o poate lua oricând în weekend sau în excursie;
7 Ramona Gabor, bunicul, bunica şi copiii prietenelor Monicăi au dreptul să o viziteze pe Irina pe durata zilei, dar nu mai mult de opt ore.
8 Pe toată durata convenţiei, Irina va fi îngrijită de Bulai Veronica, bunica maternă, în permanenţă;
9 În prezenţa Irinei nu se va consuma alcool şi nu se va fuma. Fetiţa nu va participa la nicio manifestare publică sau petreceri ale adulţilor;
10 Irina va fi protejată să vadă sau să audă comentarii sau emisiuni TV ce privesc divorţul sau orice alt litigiu dintre părinţii acesteia;
11 Irinel Columbeanu şi apropiaţii săi, inclusiv tatăl acestuia, Ion Columbeanu, se vor abţine de la orice comentariu negativ la adresa Monicăi. De asemenea, Irinel este obligat, prin acord, să nu încurajeze niciun astfel de comportament.

Război în desfăşurare

- 23 februarie. Monica a iniţiat divorţul, după cinci ani de căsnicie.
- 28 februarie. Instanţa a decis ca Irinel să deţină custodia temporară a Irinei Columbeanu. Avocata Monicăi depune recurs la această decizie.
- 10 martie. Irinel Columbeanu a depus o plângere penală împotriva soţiei sale, pe care o acuza de rele tratamente aplicate minorului.
- 22 martie. Monica înaintează o nouă acţiune Judecătoriei Buftea, prin care-l acuză pe soţul său de imoralitate, numindu-l „un geniu malefic".
- 4 aprilie. Instanţa a decis ca Monica să deţină custodia temporară a Irinei, până la pronunţarea divorţului. După 11 zile, modelul şi-a recuperat fetiţa cu ajutorul executorului judecătoresc.
- 21 aprilie. Irinel a început şirul contestărilor deciziilor judecătoreşti, dar şi ale plângerilor împotriva Monicăi Columbeanu.
- 11 mai. Irinel s-a dus la Guvern pentru a-i cere ajutorul lui Emil Boc.
- 19 mai. Irinel a cerut revizuirea deciziei prin care Irina a fost încredinţată mamei sale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite