Irinel Columbeanu: „Monica vrea doar bani, Irina nu este de vânzare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a lansat un nou atac dur la adresa soţiei sale, precizând că avocatul acesteia i-a cerut câteva bunuri pentru a o primi înapoi pe micuţa Irina.

Miliardarul a precizt că îşi doreşte să divorţeze cât mai repede, însă principala sa preocupare este situaţia în care se află Irina Columbeanu. Irinel a precizat, la Happy Hour, că judecătoarea a întrebat-o pe fiica sa cu cine vrea să stea şi micuţa a arătat cu degetul spre el, moment în care Monica s-a albit la faţă. „Avocatul Monicăi mi-a spus: Bentley + aparatmentul din piaţa Victoriei = Irina înapoi. Eu pot dovedi acest lucru. Ea vrea doar bani. Irina nu este de vânzare. Noi doi nu avem nimic de împărţit. Eu nu îmi răscumpăr fiica de la mama ei", a spus omul de afaceri.

Mai mult, Irinel Columbeanu a făcut şi o declaraţie de-a dreptul şocantă, precizând că Monica l-a trimis să facă Paştele alături de familia sa, pentru că aceştia oricum nu mai au mult de trăit. „Mi-a transmis să fac Paştele alături de tata, că oricum nu mai are mult de trăit. Cu un astfel de om trebuie să mă lupt pentru custodia Irinei. O persoană de cea mai joasă speţă", a declarat miliardarul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite