Irinel Columbeanu: „Fiica mea refuză să plece, dar nu mă voi opune executorului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miliardarul Irinel Columbeanu a spus, prin intermediul unui comunicat, că fiica lui plânge încontinuu şi nu doreşte să ajungă la mama ei, dar nu se va opune deciziei instanţei.

Irinel a început comunicatul prin a preciza că nu se va opune executorului judecătoresc şi că Irina Columbeanu ar putea fi traumatizată dacă va fi luată cu forţa de la el. „În legătură cu speculaţiile apărute în presă, potrivit cărora m-aş opune la executarea Deciziei de încredinţare a Irinei către Monica Columbeanu, doresc să informez opinia publică cu privire la faptul că de îndată ce această decizie va deveni oficial învestită, iar executarea ei încuviinţată, nu mă voi opune ca executorul judecătoresc să-şi ducă la îndeplinire mandatul încredinţat de instanţa competentă", se arată în comunicat.

Mai mult, Irinel Columbeanu a spus că fiica sa refuză să plece la Monica Columbeanu şi plânge, rugându-l pe omul de afaceri să nu o încredinţeze mamei ei. „Refuzul de a pleca la mamă nu vine din partea mea, ci din partea copilului, care plânge în continuu şi mă roagă «să nu o dau la mama»", scrie miliardarul.

Omul de afaceri consideră că trebuie să ţină cont de opinia micuţei Irina şi speră că executorul judecătoresc să respecte prevederile legale în privinţa executării silit a copilului. „Trebuie respectat dreptul copilului de a-şi exprima liber opinia asupra oricărei probleme care îl priveşte", se mai arată în comunicat.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite