VIDEO Ioan Gyuri Pascu, un nou stil de viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul de comedie dă primul interviu după atacul cerebral suferit anul trecut, astăzi, în emisiunea „Happy Hour“ de la Pro TV. „Nemuriciul“ din „Divertis: Land of Jokes“ povesteşte despre schimbările prin care a trecut în urma problemelor de sănătate.

La începutul lui decembrie 2010, actorul, comicul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu (49 de ani) a fost internat în spital din cauza unui atac cerebral. Între timp şi-a revenit, şi, potrivit declaraţiilor făcute în interviul acordat echipei „Happy Hour", s-a decis să-şi schimbe radical stilul de viaţă.

„Asta e ideea: să fii sănătos! Şi după aceea vezi ce‑ţi rezervă viaţa! Aşa mi s-a întâmplat şi mie. Ştiţi cum e: dacă nu te sperie un pic viaţa, nu poţi să mergi înainte", a povestit Gyuri Pascu. Acesta a fost sfătuit de medic să aibă mai multă grijă de sănătatea lui şi s-a conformat.

„Mă odihnesc mult mai mult: în perioada asta am stat acasă, am făcut rebusuri, integrame... Beau apă cu lămâie, n-am mai băut alcool de două luni. Am redus drastic ţigările, sper să le reduc de tot, acum fumez cinci ţigări pe zi, beau doar o cafea pe zi, îmi gătesc", a enumerat comicul câteva dintre cele mai mari schimbări din ultimele două luni.

„Nici înainte nu mâncam extrem de sănătos, numai că mâncam mult mai puţin şi mai rar. Acum trebuie să urmez un regim, să iau medicamente. E greu... Mie îmi plăcea să mă culc târziu noaptea, să mă scol dimineaţa cu trei cafele şi vreo şapte-opt ţigări", a adăugat el.

A revenit la muncă

Unul dintre motivele pentru problemele sale de sănătate a fost oboseala cronică.

A avut un program destul de încărcat şi i-a fost greu să păstreze un echilibru între muncă şi relaxare. „Dacă în noiembrie sufeream de oboseală cronică, acum, în ianuarie, sufăr de odihnă cronică. Eu am avut parte de multă muncă, stres, supărări, ţigări multe, culcat târziu, foarte, foarte multe trasee în ţară", a mai povestit Gyuri Pascu.

Actorul a mai vorbit şi despre divorţul de soţia sa, de care s-a separat în urmă cu aproape un an, dar şi despre relaţia cu fiica sa, Iarina, în vârstă de 14 ani. După ce a stat în spital în jur de zece zile, Gyuri Pascu a fost externat la jumătatea lunii decembrie şi apoi a început recuperarea.

Actorul s-a reîntors recent la muncă. A revenit pe scena de teatru în piesa „Tache, Ianke şi Cadîr", scrisă de Victor Ion Popa, care se joacă la Palatul Copiilor. Cât despre „Divertis: Land of Jokes", Gyuri Pascu îl va interpreta din nou pe deja celebrul „Nemurici".

Actorul este membru al grupului umoristic încă din anul 1987, pe când avea 26 de ani. În ceea ce priveşte cariera lui muzicală, vedeta a declarat recent că în ultima vreme i-au venit multe idei de piese noi, însă nu le pune pe hârtie momentan. Aşteaptă până-şi va pune la punct degetele şi vocea. 

Este „nemuritor"

În „Divertis: Land of Jokes", Ioan Gyuri Pascu are rubrica „Nemuriciul - Laptop-iseţul Ţării Româneşti, o sută unu de legende româneşti".  Nemuriciul este un personaj prezent la majoritatea evenimentelor importante din istoria României, care trece prin tot felul de situaţii comice.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite