Invitatul atotştiutor, otrava de la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Mitoşeru şi Monica Tatoiu apar constant pe micul ecran, fiind genul de invitaţi „universali“, care se adaptează oricărui subiect de discuţie. Există o categorie de invitaţi în emisiunile TV care par că se pricep la orice: ei vorbesc despre viaţa mondenă, despre politică, dar şi despre economie şi sănătate.

Mihai Mitoşeru apare des în emisiunile tabloide, unde de cele mai multe ori comentează viaţa vedetelor autohtone. Fostul prezentator al „Tele Euro Bingo Show" a avut o perioadă în care s-a ţinut departe de lumina reflectoarelor, pentru ca anul trecut să revină în forţă la televizor.

Mai citeşte şi:

Robert Turcescu: „Ar trebui să mă urc pe masă, ca să fac audienţa de altădată"

Deşi nu are un statut care să-i motiveze prezenţa în emisiunile de televiziune, Mitoşeru a fost invitat constant în emisiunea lui Dan Capatos, „Un show păcătos". Dacă la începutul anului trecut, Mitoşeru venea la Capatos sub pretextul găsirii unei neveste - prezentatorul Dan Capatos oferindu-i posibilitatea să-şi aleagă iubita din rândul mai multor pretendente - pe parcursul anului, Mitoşeru s-a dovedit a fi un invitat cvasipermanent al emisiunii.

Rocadă între emisiuni

Mitoşeru a comentat scandalurile din lumea showbiz-ului, apariţia Biancăi Drăguşanu în urmă cu 11 ani, la emisiunea „Din Dragoste", a făcut parte de mai multe ori dintr-un juriu care alegea cea mai sexy dansatoare ori a stat cuminte pe canapea în timp ce în platou se derula un număr de striptease.

Apariţiile lui nu s-au limitat numai la emisiunea lui Dan Capatos, fostul prezentator fiind cooptat şi în alte show-uri de televiziune, printre care „Agentul VIP", unde şi-a imaginat cum ar arăta o declaraţie de dragoste a lui Ştefan Bănică jr pentru Andreea Marin. La  „Acces Direct", Mitoşeru a vorbit despre căsnicie, iar la „Drept la ţintă" a participat la ediţia specială de Revelion.

Coleg de canapea cu Mitoşeru la „Un show păcătos" este şi Costin Mărculescu, prezent şi el, în repetate rânduri, în emisiune, tot în calitate de comentator. Un alt invitat constant al emisiunilor TV este şi Serghei Mizil, care după ce a „distrat" publicul postului OTV cu poveşti de dinainte de 1989, a început să apară tot mai des în show-ul lui Dan Capatos.

Monica Tatoiu, expertă în toate domeniile

Monica Tatoiu onorează constant invitaţiile în studioul postului Realitatea TV, deşi subiectele de discuţie abordează de fiecare dată teme diferite. Fie că se discută despre politică, afaceri, educaţie, sănătate sau economie, ea vorbeşte cu aceeaşi înflăcărare. În urmă cu doi ani, Tatoiu chiar s-a luat la ceartă cu Silviu Prigoană într-o emisiune de la Realitatea TV, după ce s-au acuzat reciproc că au dat şpagă la diverse instituţii. Tot într-o emisiune a aceluiaşi post, Monica Tatoiu l-a numit pe Radu Mazăre, primarul Constanţei, „golan".

Printre subiectele pe care doamna Tatoiu le-a mai abordat la televizor s-a numărat şi propria viaţă personală, în cadrul mai multor emisiuni mondene. Astfel, ea a vorbit despre iubire, relaţii şi educaţia pe care i-o dă fiului ei, dar şi despre profesia sa de bază, aceea de (fostă) profesoară. Generoasă în sfaturi, doamna Tatoiu le-a recomandat bărbaţilor burlaci să nu facă acest pas important - căsătoria - decât după ce trec de vârsta de 30 de ani.

Monica Tatoiu a avut parte de o mediatizare crescută la începutul anului trecut, după ce a vorbit despre reţeta- minune care vindecă cancerul (cu care ea însăşi s-a tratat), în emisiunea „Happy Hour". 

Meserie de comentator

Coleg de canapea cu Mitoşeru la „Un show păcătos“ este şi Costin Mărculescu, invitat şi el, în repetate rânduri, în emisiune, tot în calitate de comentator.

Doctorul poet Nicolae Bacalbaşa

Prezenţe constante la TV, dar de această dată în emisiunile de ştiri, sunt doctorul Tudor Ciuhodaru, de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Ioan“ din Iaşi, şi doctorul Nicolae Bacalbaşa, şeful Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ din Galaţi. Domnul Bacalbaşa s-a transformat într-un fel de vedetă.

Departe de a comenta strict medical starea de sănătate a pacienţilor săi, Bacalbaşa, care se consideră şi poet, povesteşte mai mult decât ironic despre cazurile pacienţilor. Astfel, doctorul vorbeşte despre un pacient care a căzut de la etajul patru: „În ţara lui Traian Vuia, acest domn a inventat zborul fără motor de la înălţime mare, cu aterizare lină. A reuşit, picând de la etajul patru, să se aleagă numai cu o vânătaie la nivelul unei pleoape.“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite