VIDEO Inna, "fenomenul dance al anului 2010", a cucerit publicul din Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Fenomenul dance al anului 2010", "Mica bombă venită din ţările de est", "Regina muzicii dance" - acestea sunt două dintre titlurile atribuite artistei românce Inna, ale cărei piese au urcat pe primele poziţiile din clasamentele muzicale din Europa, şi nu numai. După ce a cucerit Polonia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Spania şi Marea Britanie, a venit rândul Franţei să o recunoască pe Inna drept o artistă de talie internaţională.

"Mica bombă venită din ţările de est, Inna, continuă să-şi urmeze hotărâtă drumul, devenind noua regină a muzicii dance", notează zestofpeople.com, în limba franceză.

Citeşte şi:
BBC Radio 1: Inna a intrat în playlist

Inna, numărul unu în topul muzical Billboard US

VIDEO Inna i-a cucerit pe spanioli cu piesa „Hot"

Totodată, românca este descrisă ca "o cântăreaţă care invită prin naturaleţe şi care prelungeşte delicat spiritul serilor ritmice prin dansul şi prin vocea ei dulce ca soarele de vară", scrie stars-buzz.com.

Melodia "Déjà vu" este cea datorită căreia a câştigat aprecierea vădită a francezilor, videoclipul aferent piesei fiind descris ca "simplu şi bine definit, care pune din nou în valoare senzualitatea Innei", scrie zestofpeople.com.

VIDEO Balcanii joacă după cum cântă românii

Însă, nici piesele "Hot" şi "Amazing" nu au trecut neobservate de publicul meloman din Franţa. Potrivit stars-buzz.com, albumul care a cuprins melodia "Hot" a schimbat istoria muzicii dance din România, dar şi din restul lumii.

VIDEO România, noua Ibiza muzicală a Europei

Cu numele de scenă Inna, Alexandra Apostoleanu, în vârstă de 23 de ani, a devenit cunoscută atât în ţările europene, în statele Orientului Mijlociu, cât şi dincolo de Oceanul Atlantic. De altfel, românca a ocupat primul loc în topul Billboard (SUA) al lunii ianuarie a acestui an, în cadrul secţiunii Hot dance Airplay, cu piesa "Hot". Aceeaşi piesă a intrat în playlistul celui mai popular radio din Marea Britanie, BBC Radio 1, la numai o lună după succesul înregistrat în clasamentul muzical din Statele Unite. În cadrul festivalului "Eska Music Awards 2010", din aprilie 2010, desfăşurat în Polonia, Inna a câştigat premiul "Artistul Anului", popularitatea ei prin polonezi datorându-se succesului melodiei "Amazing".

Vezi VIDEO aici

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite