Inna: „Aş încerca o dată şi actoria“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românca de numai 24 de ani, care le-a detronat în topurile muzicale pe cântăreţe ca Lady Gaga ori Rihanna, spune că i-ar plăcea să-şi testeze şi talentul actoricesc. După ce a reuşit performanţe de primul loc în Topul Billboard Hot Dance Airplay, cu hitul „Hot“, artista se pregăteşte de lansarea celui de-al doilea album din carieră.

Viaţa constănţencei Elena Alexandra Apostoleanu a luat o turnură neaşteptată după ce, în 2008, a lansat pe piaţă piesa „Hot", care i-a adus tinerei din Mangalia un loc fruntaş în clasamentele radio din ţări ca Polonia, Ungaria, Turcia, Grecia şi Bulgaria. Au urmat apoi concerte în străinătate, lansarea altor piese care au ajuns hituri: „Love", „Deja Vu" şi „Amazing" şi semnarea unor contracte importante cu case de discuri din America. Acum, la trei ani de la apariţia pe scena muzicală românească, Inna se pregăteşte să scoată pe piaţă cel de-al doilea album din carieră, numit „I Am The Club Rocker".

„Abia aştept să-l lansez! Albumul are un sound diferit faţă de ce aţi auzit până acum şi un concept care mie îmi place foarte mult, dar şi alte câteva surprize", a povestit cântăreaţa. La acest nou material discografic, Inna a lucrat mai bine de un an, împreună cu băieţii de la Play&Win, cu care a colaborat şi pentru albumul său de debut. „Stilul rămâne neschimbat, însă soundul este diferit. Mie îmi place foarte mult direcţia noului material şi sper că fanii mei vor fi de aceeaşi părere", a mai adăugat artista.

„În Franţa a fost o perioadă aglomerată"

Primul extras de pe single se numeşte „Club Rocker", iar piesa va putea fi ascultată live în premieră în concertul pe care Inna îl va susţine pe 17 mai la Arenele Romane din Bucureşti. Pe lângă munca la cel mai recent disc, Inna a fost ocupată în ultimele luni şi cu un turneu prin mai multe oraşe din Franţa. Cântăreaţa îşi anunţa plecarea din România şi stabilirea la Paris la începutul acestui an.

„Iniţial a fost vorba de două luni, dar perioada de promovare s-a prelungit. Luna aceasta urmează alte câteva concerte şi vizite promo. Nu cunosc exact programul pentru că multe lucruri se schimbă din mers", a precizat artista. Despre experienţa mutării în capitala Franţei, Inna spune că nu a fost una uşoară.

„Mi-a fost puţin greu la început pentru că îmi lipseau prietenii şi familia. Mama a venit şi a stat cu mine un timp, ceea ce m-a ajutat foarte mult. A fost o perioadă aglomerată, plină de concerte, interviuri şi vizite la radiouri şi televiziuni. Însă îmi place foarte mult Franţa şi oamenii de aici. Sunt civilizaţi şi politicoşi", a spus ea.

„Câteodată e obositor"

Prezenţa la Paris i-a adus româncei şi invitaţia de a fi gazda unei emisiuni muzicale, E-Clasement, de la televiziunea franceză W9. „Nu este vorba de o prezenţă permanentă. Producătorii emisiunii m-au vrut ca gazdă şi au luat legătura cu casa mea de discuri din Franţa. Mi-a plăcut propunerea şi am acceptat imediat! Am avut mici emoţii, dar ne-am distrat pe cinste la filmări. N-a fost atât de greu pe cât îmi imaginam că o să fie", adaugă constănţeanca.

Deşi a încercat şi postura de prezentatoare TV, Inna spune că, dacă ar fi să facă altceva în afară de muzică, ar testa actoria: „Îmi place foarte mult şi actoria şi aş încerca o dată, însă muzica rămâne pe locul întâi în inima mea". Până atunci, tânăra de 24 de ani se concentrează pe domeniul care i-a adus recunoaşterea internaţională. În prezent are trecute în calendar mai multe vizite promoţionale în Marea Britanie, unde va lansa, pe 1 mai, melodia „Sun is Up".

Deşi a reuşit performanţa de a le surclasa pe artiste celebre ca Lady Gaga, Rihanna şi Jennifer Lopez, Inna spune că nu este o vedetă. „Visam să devin cântăreaţă, dar niciodată nu m-am gândit că voi ajunge aici. Nu-mi place să fiu numită vedetă, nu sunt o vedetă, sunt o persoană publică. Nu e greu, doar câteodată e obositor... dar ştiam ce mă aşteaptă şi îmi place ceea ce fac!", a mai adăugat cântăreaţa.

"Abia aştept să lansez noul meu album, care are un sound diferit faţă de ce aţi auzit până acum şi un concept care mie îmi place foarte mult.''
INNA cântăreaţă

"Visam să devin cântăreaţă, dar niciodată nu m-am gândit că voi ajunge aici. Nu-mi place să fiu numită vedetă, nu sunt o vedetă, sunt o persoană publică.''
INNA cântăreaţă

„Hot", export românesc de succes

În 2008, Inna lansa pe piaţă melodia „Hot", pentru ca un an mai târziu să apară şi albumul de debut cu acelaşi nume. Piesele de pe primul material, printre care „Hot", „Love" şi „10 Minutes", s-au bucurat de mediatizări uriaşe în Europa, poziţionându-se pe primele locuri în clasamentele radiourilor.

În toamna lui 2009, Inna obţinea un trofeu la Premiile MTV Europe Music Awards, la categoria „Cel mai bun interpret român". Piesa „Hot" şi-a adjudecat de la lansare nu mai puţin de cinci premii, printre care Cea mai bună melodie internaţională, la Premiile Eska, Cel mai bun debut şi Cea mai bună piesă dance, la Romanian Music Awards şi Cea mai bună melodie internaţională la Festivalul Sopot.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite