Înmormântarea lui Michael, amânată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înmormântarea  lui Michael, amânată
Înmormântarea lui Michael, amânată

Familia Jackson nu vrea să-l înmormânteze pe Michael fără creier, aşa că înhumarea este amânată pentru o perioadă nedefinită încă. Nici locul înmormântării nu este cunoscut, de vreme ce varianta care includea cimitirul Forest Lawn a fost eliminată.

„De îndată ce terminăm testele, vom înapoia creierul“, a declarat Ed Winter, asistentul medicului legist care efectuează testele neuropatologice în cazul morţii lui Michael Jackson, relatează „The Telegraph“.

Holograma lui Michael, la Londra

Un concert în onoarea megastarului va avea loc la 29 august - când acesta ar fi împlinit 51 de ani - pe arena O2, unde urma să-şi susţină turneul londonez, relatează www.contactmusic.com.

O hologramă a cântăreţului, însoţită de dansatorii cu care repetase înainte să moară, va fi proiectată pe scenă şi va „interpreta“ fragmente din spectacolul pregătit fanilor pentru seria de concerte de la Londra. Se pare că pe scenă vor urca şi copiii starului, Prince Michael (12 ani), Paris (11 ani) şi Prince Michael II (7 ani).

Tot în Londra a fost dezvelită, ieri, cea de-a 13-a statuie de ceară a megastarului, la muzeul Madame Tussauds. De această dată, Michael este înfăţişat în postura prezentă pe posterul turneului „This Is It“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite