Inflaţie de premiere în zilele de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt filme se lansează în Statele Unite pe 25 şi 26 decembrie. Brad Pitt, Kate Winslet, Leonardo DiCaprio, Jennifer Aniston şi Tom Cruise se luptă pentru supremaţia la box-office în perioada sărbătorilor.

La Hollywood a apărut o nouă tradiţie, care recomandă filmelor cu aspiraţii la Oscar să apară în ultima clipă înainte de anunţarea nominalizărilor, pentru a fi proaspete în mintea votanţilor Academiei de Film.

„The Curious Case of Benjamin Button” marchează cea de-a treia colaborare între Brad Pitt şi regizorul David Fincher.

Filmul spune povestea lui Benjamin Button, un bărbat care se naşte bătrân şi întinereşte în fiecare zi.

Filmul are deja 5 nominalizări la Globul de Aur şi mari şanse la Oscaruri. Cate Blanchett şi Tilda Swinton se găsesc şi ele în distribuţie.

Nazişti de Crăciun

O altă premieră este „Valkyrie”, regizată de Bryan Singer, cu Tom Cruise în rolul principal. Cruise îl joacă pe Colonelul Claus von Stauffenberg, care a condus o tentativă de a-l asasina pe Adolf  Hitler.

Scandalurile legate de acest film nu se mai opresc. În urmă cu câteva luni a circulat pe internet o fotografie cu adevăratul Claus von Stauffenberg, care fusese retuşată pentru a semăna mai bine cu Cruise.

De asemenea, filmul, care a fost turnat în Germania, a întâmpinat la început rezistenţă din partea Ministerului german al Apărării, din cauză că Tom Cruise este adept al scientologiei.

Actorii Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet s-au reunit în distribuţia noii pelicule „Revolutionary Road”, care spune povestea unui cuplu cu probleme de la mijlocul anilor ’50. Ambii actori au fost deja nominalizaţi la Globul de Aur pentru prestaţia lor şi au mari şanse şi la premiile Oscar. Pelicula este regizată de Sam Mendes.

„The Spirit”, frate cu „Sin City”

Povestea despre supereroul omonim, interpretat de Gabriel Macht, conţine o distribuţie uimitoare, din care fac parte Scarlett Johansson, Eva Mendez, Paz Vega şi Samuel L. Jackson. Personajul principal, poliţistul Denny Colt, devine eroul „The Spirit” pentru a învinge forţele malefice din Central City.

Şi Jennifer Aniston figurează pe afişul uneia din premierele de Crăciun din SUA. Este vorba de „Marley and Me”, film în care îl are ca partener pe Owen Wilson. Dustin Hoffman şi Emma Thompson creează şi ei un cuplu pe ecran în filmul „Last Chance Harvey”, iar Adam Sandler apare în comedia trăsnită „Bedtime Stories”.

Filmul israelian „Waltz with Bashir” este nominalizat deja la Globul de Aur, a participat deja la Festivalul de la Cannes şi are mari şanse la Oscar. Animaţia analizează traumele soldaţilor israelieni după războiul din Liban.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite