"Indy" a ascuns inelul în punga de croasante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă n-ar fi fost ocupat cu promovarea filmului, în mod sigur Harrison Ford ar fi fost astăzi "evadat" în luna de miere. Actorul este decis să se însoare şi a găsit o metodă

Dacă n-ar fi fost ocupat cu promovarea filmului, în mod sigur Harrison Ford ar fi fost astăzi "evadat" în luna de miere.

Actorul este decis să se însoare şi a găsit o metodă originală de a o cere de soţie pe Calista Flockhart: a strecurat discret inelul în punga de croasante servite la micul dejun. De emoţie, viitoarea doamnă Ford era să scape din mâini ceaşca de cafea fierbinte - ceea ce ar fi compromis imaginea inelului Tiffany, cu diamant de două carate, pe mâna ei fină, un picuţ opărită.

Publicaţia "National Enquirer" a confirmat ştirea că starul din "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" va face nunta în această vară - una discretă, doar cu rude şi prieteni apropiaţi. Harrison Ford "recidivează" a treia oară - cea de-a doua sa soţie, Melissa Mathison, pe care a cunoscut-o la filmările la "Apocalypse Now", a primit în urma divorţului 100 milioane de dolari.

"Indy" şi Calista sunt împreună din 2002, când s-au cunoscut la ceremonia Premiilor Golden Globe - ea fiind recompensată deja, în 1998, cu un premiu de interpretare, pentru rolul Ally McBeal din serialul cu acelaşi nume.

"Îl găsesc foarte sexy dimineaţa"

Ford este cel care a determinat-o indirect, prin apariţia în viaţa ei, pe talentata actriţă, să se retragă de pe platourile de filmare: "Aceşti cinci ani m-au transformat foarte mult", declara ea în "Daily Mail". "Am muncit enorm, am fost foarte ambiţioasă, dar dintr-odată totul s-a schimbat. Parcă nu mai am ambiţie.

Nu mai am chef să-mi fac meseria, ci să mă întorc mai repede acasă, să stau cu familia. Tot ce consideram important cândva, dintr-odată nu mai contează deloc", spunea actriţa, după ce s-a hotărât să ia o pauză - cam lungă, care a durat cinci ani - pentru a-şi creşte băieţelul adoptat, Liam. Recent, Calista Flockhart s-a întors în televiziune în serialul "Brothers & Sisters".

Este de aşteptat ca în noua ei carieră să apară şi o ofertă pentru scenă. Primul ei rol, în "Menajeria de sticlă" de Tenesee Williams, i-a adus numeroase premii pe Broadway. La fel de apreciată a fost pentru cel al prostituatei din "Anna Christie", piesa dramaturgului Eugen O" Neil scrisă în 1920 şi adaptată pentru cinema, cu Greta Carbo în rolul principal.

Chiar dacă îi despart 23 de ani - ea are 42, el 65 de ani - Calista spune despre "Indy": "Îl găsesc foarte sexy, dimineaţa, când încă nu a apucat să se dea jos din pat". Ford este decis să-l adopte pe băieţelul ei Liam, în vârstă de şapte ani, el având o experienţă de tată mult mai vastă. A fost foarte apropiat de cei patru copii din căsătoriile anterioare - Georgia şi Malcom, din mariajul cu Melissa Mathison, şi Benjamin şi Willard, din primul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite