„Indiferent de emisiune, să rămâi aşa cum eşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a convins că este una dintre cele mai bune voci actuale, Andra vrea să arate că poate fi şi o bună prezentatoare de televiziune.

Autenticitatea artistului care nu face compromisuri a fost confirmată de Andra într-o vreme când playback-ul era regele neîncoronat al show-urilor tv. Noua postură pe care i-o oferă Pro TV, aceea de prezentatoare a unei emisiuni muzicale, seamănă cu pantoful Cenuşăresei care, dacă se va dovedi prea mic, îi va sângera un pic tălpile tocite prematur pe treptele showbizului.

Dacă va fi prea mare, o va trimite, probabil, la ale ei, adică la note muzicale, vocalize, diezi. Este firesc să o întrebi, discret, ocolind contextul, dacă are trac: „Daaa, am emoţii cum n-am avut niciodată. E adevărat că am mai intrat în rolul de prezentator, dar asta s-a întâmplat ocazional. Acum, e cu totul altceva“, a declarat, cu adevărat emoţionată, chiar înainte de difuzarea primei ediţii „O-la-la“.

Măruţă nu este Adrian Sârbu

Faptul că este, de puţină vreme, soţia lui Cătălin Măruţă, te duce un pic cu gândul că veselul ei soţ, prezentator al „Happy Hour“, i-a sugerat ideea apoi, hai, la televiziuni cu ea! Categorică, Andra are doar atât de zis: „Oricât de vesel ar fi soţul meu, nu puteam răvăşi televiziunile, după capriciile noastre. Bineînţeles că era nevoie de o propunere din partea unei televiziuni, iar mie mi-a plăcut din prima ideea echipei de la Pro TV.

Mă bucur că am şansa să fac această emisiune şi apreciez enorm încrederea acordată“. Cât despre „pilele“ pe care le-am suspecta, nici vorbă de aşa ceva, pentru că şi aici există o explicaţie: „După cum ştiţi, Pro TV nu este proprietatea soţului meu şi nici nu mă aflu în situaţia de a căuta publicitatea morţiş, de vreme ce sunt cunoscută publicului de atâţia ani“. ”O-la-la” este un show de karaoke, muzică live, duete cu vedete şi premii a cărui primă ediţie va avea loc sâmbătă 18 octombrie, orele 20,30.

Concurenţii, şase pe fiecare ediţie, trec prin probe foarte stricte, în care trebuie să cânte fără greşeală versurile pieselor din competiţie. Ei nu trebuie neapărat să cânte bine, ci să ştie mii de versuri. Vor fi ajutaţi de Andra, de vedetele invitate, de brandul emisiunii (chiar şi de public!), iar premiul poate ajunge, în funcţie de răspunsuri, la 25.000 de RON. Până la urmă, emisiunea nu probează calitaţile muzicale, ci capacitatea concurenţilor de a reţine versurile melodiilor.

Oricine ştie versurile poate concura

La acest capitol, înşăşi prezentatoarea ar putea intra în concurs cu brio dacă, prin absurd, acest lucru ar fi posibil. „Dacă aş concura la “O-la-la” nu ştiu dacă aş lua premiul cel mare, dar ştiu destul de multe versuri, aşa că eu cred că m-aş califica în finală. Ştiu şi foarte multe romanţe ... Îmi amintesc că în copilărie ascultam mult Monica Anghel, Mădălina Manole, Angela Similea”, spune viitoarea prezentatoare.

Din învăţăturile profesionistului în televiziune Cătălin Măruţă către mai tânăra sa soţie am reţinut următoarele: „Indiferent de formatul emisiunii, este foarte important să nu pari altceva decât eşti. Să rămâi în pielea ta, real, viu, aşa cum eşti în realitate“. Cu aceste cuvinte, Andra a convins că i s-a predat, o primă lecţie. Şi totuşi - cu muzica, cum rămâne cu muzica? „De-abia am lansat un album de muzică populară, împreună cu fratele şi cumnata mea, «Album de familie». Mi-ar plăcea să scot un album de romanţe şi, cine ştie, poate şi jazz“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite