Ilinca Vandici, o mireasă cu gândul la carieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată în ultima perioadă din ce în ce mai mult în atenţia celor care îşi organizează evenimente de modă cu prezentarea unor ţinute extrem de elegante, Ilinca Vandici, vedeta Kanal D

Aflată în ultima perioadă din ce în ce mai mult în atenţia celor care îşi organizează evenimente de modă cu prezentarea unor ţinute extrem de elegante, Ilinca Vandici, vedeta Kanal D şi "gazda" emisiunii zilnice "Bulevard", a fost mireasa colecţiei "Silk for my Heart" a Norei B.

Mătase de la începutul până la sfârşitul prezentării, rochii vaporoase, în croieli care pun în valoare orice femeie, foarte tânără, în plină maturitate sau deja… trecută de aceste etape, parada de modă care le-a avut ca vedete pe Ilinca Vandici şi Roxana Ionescu a fost o dovadă clară a faptului că eleganţa şi rafinamentul vor fi întotdeauna în trend.

Raluca Zenga, imaginea Norei B, a preferat postura de spectator al prezentării, iar Mama Natură-Roxana Ionescu a optat pentru o rochie de mireasă modernă, deloc tradiţională, dar foarte şic. Ilinca Vandici însă a fost o mireasă frumoasă, clasică, plină de strălucire.

Zâmbetul ei în această ipostază nu a ascuns însă bucuria unei apropiate căsătorii, ci fericirea că, potrivit unor surse din cadrul postului Kanal D, este foarte apreciată de şefi şi în curând se întrevede o schimbare benefică pentru ea şi pentru emisiunea mondenă pe care o prezintă. A fost zâmbetul unei femei de carieră…

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite