Ianţu împarte milioane la Kanal D

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Ianţu spune că „Vrei să fii milionar?“ este o emisiune care respectă publicul
Virgil Ianţu spune că „Vrei să fii milionar?“ este o emisiune care respectă publicul

Postul TV a achiziţionat „Vrei să fii milionar?“, unul dintre cele mai de succes formate de pe piaţa media. Show-ul va fi prezentat de Virgil Ianţu şi va fi difuzat din toamnă. După o pauză de aproape doi ani, Virgil Ianţu revine în televiziune, la Kanal D, cu aceeaşi emisiune pe care a prezentat-o în trecut la Prima TV: „Vrei să fii milionar?“.

Pentru grila de toamnă, televiziunea deţinută de grupul Dogan Media a mizat pe una dintre cele mai populare emisiuni-concurs din România postdecembristă. Premiul cel mare al show-ului va fi de un milion de lei. ­Kanal D a ales ca gazda concursului să fie Virgil Ianţu, consacrat în postura de prezentator al emisiunii „Vrei să fii miliardar?".

„După ce am încheiat colaborarea de zece ani cu o altă televiziune (Prima TV - n.r.), am primit mai multe oferte, dar am preferat să aştept să apară o emisiune care respectă publicul. Am ales Kanal D, pentru că ei au ales acest format. Atât timp cât apar cu acest format, restul nu mă mai interesează", a declarat Ianţu.

„Publicul din România are dreptul să primească din partea staţiilor de televiziune emisiuni curate şi interesante. De mult nu a mai existat în peisajul media o emisiune de cultură generală", a adăugat el.

Cultură contra talent

Ianţu a prezentat de-a lungul carierei 10 formate, printre care reality-show-ul „Big Brother", şi a mărturisit că două i-au fost foarte dragi: „Vrei să fii milionar" şi „Copiii spun lucruri trăznite". Ianţu a precizat că emisiunea-concurs nu a fost întreruptă la Prima TV pentru că nu ar mai fi avut audienţe bune, ci din cauza unor probleme cu licenţa.

„Emisiunea «Vrei să fii milionar?» şi-a dovedit eficienţa pe piaţa românească, iar oamenii au îndrăgit acest format. Publicul aşteaptă această emisiune, iar faptul că Virgil Ianţu revine în calitate de prezentator al emisiunii care l-a lansat nu poate să fie decât un element în plus care va contribui la succesul show-ului. Aceste argumente au stat la baza deciziei noastre de a readuce acest format", a declarat Ugur Yesil, General Manager Kanal D.

„Piaţa românească de televiziune duce lipsă în acest moment de emisiuni de cultură generală. Producţiile ce pun accent pe diferite talente sunt acum în mare vogă, ca urmare ne aliniem şi noi acestui trend, numai că schimbăm tipul de talent cerut. La noi contează cunoştinţele, mai puţin abilităţile artistice", a declarat adăugat el.

„Who Wants to Be a ­Millionaire" („Vrei să fii milionar?") este o licenţă deţinută de Sony Pictures. Prima emisiune a fost difuzată în Marea Britanie, în 1998. ­Este cel mai de succes format din istoria televiziunii, fiind preluat în peste 100 de ţări din întreaga lume.

"Publicul din România are dreptul să primească emisiuni curate şi interesante."
Virgil Ianţu
prezentator

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite