Huidu: „Mi-am revenit pentru copiii mei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Cârcotaşul“ Şerban Huidu a vorbit despre accidentul pe care l-a suferit la schi la sfârşitul anului 2010 şi despre cum a suportat despărţirea de cei doi băieţi ai lui în timpul internării, în revista „Story“.

„Într-un fel, copiii sunt cam ce rămâne după noi. Nu prea contează cum suntem noi, ci cum sunt ei. Sunt convins că pentru ei mi-am revenit. Să stai despărţit de copii mai mult de o lună este o încercare foarte grea, mai ales când sunt mici. A fost prima oară pentru ei când s-a întâmplat aşa. S-au cam speriat, rău. Au trecut prin momente grele", a spus Şerban Huidu.

Fotografia cea mai de preţ

Realizatorul a mai declarat că cel mai valoros lucru pe care l-a avut asupra sa în timpul spitalizării a fost o fotografie cu băieţii lui. „Aveam numai o poză cu ei. A fost cel mai de preţ lucru pe care l-am avut în spital", s-a exprimat acesta. Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea cunoscutei staţiunii austriece.

Încercând să evite nişte copii aflaţi pe pârtie, Huidu a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un copac. În urma impactului, a suferit un traumatism cranio-cerebral. Timp de câteva zile, realizatorul TV  a fost menţinut în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite