Hugh Hefner, părăsit înainte de nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hugh Hefner, fondatorul revistei pentru bărbaţi „Playboy", a fost părăsit, pentru prima dată, la altar, de logodnica lui cu 60 de ani mai tânără.

Hefner (85 de ani) a anunţat pe Twitter că iepuraşul Crystal Harris (25 de ani) n-a mai vrut să fie soţia lui şi a anulat ceremonia care ar fi trebuit să aibă loc sâmbăta aceasta, în faţa a 300 de invitaţi. „Nunta a fost anulată. Crystal s-a răzgândit. Despărţirea mi-a frânt inima, dar mai bine acum decât după nuntă", a scris Hef pe Twitter. Mariajul cu Crystal ar fi fost al treilea pentru milionar. Un alt motiv de tristeţe pentru Hugh Hefner este faptul că fosta lui logodnică a părăsit Conacul Playboy împreună cu animalul lui preferat, un cocker spaniel pe nume Charlie.

Uşor optimist

Pe site-ul monden TMZ.com a apărut un zvon potrivit căruia Hef şi Crystal ar fi avut o ceartă la telefon, însă fondatorul revistei „Playboy" a negat ştirea. Despărţirea a avut loc însă cu doar o zi înainte ca iepuraşul Crystal să-şi lanseze primul single, „Club Queen". „Sper să fie un hit", a comentat Hefner. Tot pe Twitter, Hef  le-a povestit celor 670.000 de fani cum îşi alină durerea. A primit vizite de încurajare de la fosta lui soţie, Kimberley Conrad, şi de la mama acesteia. De asemenea, el organizează o proiecţie a filmului „De bunăvoie şi nesilită de nimeni" („Runaway Bride"), în care Julia Roberts abandonează cel puţin cinci bărbaţi diferiţi la altar.

Crystal Harris l-a cunoscut pe Hef la o petrecere de Halloween, în 2008. S-a mutat aproape imediat în conacul Playboy. Cei doi se logodiseră de Crăciun, în 2010. Hugh Hefner a mai avut două mariaje. De prima soţie, Mildred Williams, un fost Playmate, a divorţat în 1959, după o căsnicie de 10 ani. Al doilea său mariaj, cu Kimberley Conrad, a fost dizolvat în 2009, după 20 de ani de la nuntă şi o separare care dura deja de 9 ani. Hef are câte doi copii din fiecare căsnicie: Christie (59 de ani), David (56 de ani), Marston (21 de ani) şi Cooper (20 de ani).

"Despărţirea mi-a frânt inima, dar mai bine acum decât după nuntă.''
Hugh Hefner fondator „Playboy"

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite